Reflektor

"Besa 2“ počinje večeras: Stravična saobraćajna nesreća i Dardanov bes ostaviće publiku bez daha

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/11/2021

-

11:38

"Besa 2“ počinje večeras: Stravična saobraćajna nesreća i Dardanov bes ostaviće publiku bez daha
"Besa 2“ počinje večeras: Stravična saobraćajna nesreća i Dardanov bes ostaviće publiku bez daha - Copyright Sergej Radović

veličina teksta

Aa Aa

Druga sezona serije "Besa" počinje sa emitovanjem večeras u 21 sat na kanalu Superstar, a pod sloganom "Porodica je sve", nastavak "Bese" u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, kroz 10 epizoda donosi nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

"Besa 2" se nastavlja tri godine pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše - da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi sačuvao sopstvenu glavu.

Tri godine kasnije porodica Perić na potpuno neočekivanom mestu i u nepotpunom sastavu slavi Vidanov rođendan. Istovremeno, sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije, gde ga je otac poslao na studije. Njegov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.

Inspektor Petrit Koci je još uvek živ i uz to oženjen. Njegova partnerka iz policije Divna nastvalja da prati aktivnosti klana Beriša, dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata. Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč?

"Prva epizoda ostaviće nas bez daha kada automobil sa porodicom Perić, nakon sudara sa kamionom, završava u jezeru. Gledaoci će jasno moći da vide da je Uroš tom prilikom ispao iz vozila, dok su Marija i Vidan u poslednjoj sceni još uvek bili u zaključanoj kabini koja se punila vodom", otkrivaju iz produkcije.

Ali druga epizoda će doneti odgovor na pitanje da li su Uroš i njegova porodica preživeli ovu nesreću i da li i kakve veze ona ima sa besom Dardana Beriše.

Pošto primi vest o incidentu sa porodicom Uroša Perića, inspektor Petrit Koci će iz Beča hitno krenuti u Estoniju. Za to vreme u Beogradu inspektorka Divna Dukić i njen bivši muž (Nebojša Milovanović), započinju bespoštednu borbu za starateljstvo, a Dardan Beriša u crnogorskom zatvoru prima uznemirujuću posetu.

Druga sezona "Bese" od subote 27. novembra prikazuje se vikendom od 21 čas na Superstar kanalu u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, dok će gledaoci Prve televizije seriju moći da prate od 1. decembra.

Preporuka za vas

Hana Selimović o svom liku u seriji "Besa": Publika će Divnu imati prilike da vidi i u ljubavnom zapletu
Miloš Timotijević: Druga sezona "Bese" je mnogo kompleksnija, mafijaški okvir samo je milje celog zapleta

Komentari (0)

Kultura