Aktuelno iz kulture

"Princ iz Bel Era" dobija rimejk: Ni traga od humora koji je proslavio Vila Smita

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

16/01/2022

-

12:22

"Princ iz Bel Era" dobija rimejk: Ni traga od humora koji je proslavio Vila Smita
"Princ iz Bel Era" dobija rimejk: Ni traga od humora koji je proslavio Vila Smita - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Princ iz Bel Era" dobija rimejk u vidu drame.

Sudeći po novom trejleru za novu seriju naziva "Bel Er", nema ni traga komediji koja je proslavila Vila Smita.

Najava serije prikazuje Vila (Džabari Benks) koji razmišlja o svom novom životu u luksuzu, dok se seća teških okolnosti koje su dovele do toga da napusti Filadelfiju i dođe da živi u Kaliforniji kod bogatih rođaka.

Prve tri epizode ove drame, čiji je Vil Smit izvršni producent, biće premijerno prikazane 13. februara na platformi Peacock, posle čega će nove epizode biti objavljivane jednom nedeljno.

U originalnoj seriji, Vilova majka zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, šalje ga da živi kod tetke Vivijan Benks (Dženet Hubert Vajten) i njene porodice, u kalifornijski Bel Er. 

Već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva, postaje jasno da Vil ima sasvim drugačiji pogled na život od svojih domaćina. 

Kulturološke i klasne razlike dodatno su podgrejane i generacijskim jazom u početku dovode do mnogih neprijatnih situacija, ali će se s vremenom Benskovi i Vil sprijateljiti, zbližiti i naposletku i zavoleti. 

Vil Smit koji je bio zvezda ove serije, danas je jedna od najvećih holivudskih zvezda, ali za uspeh "Princa od Bel Era" zaslužan je kompletan ansambl komičara koji čine još i Dafni Maksvel Rid, Alfonso Riberio, Karin Parsons, Džejms Ejveri, Tatjana M. Ali i mnogi drugi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura