Aktuelno iz kulture

Prvi letnji market fest za vikend na Savi: Umetnici, muzičari i domaći brendovi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/05/2022

-

14:03

Prvi letnji market fest za vikend na Savi: Umetnici, muzičari i domaći brendovi
Prvi letnji market fest za vikend na Savi: Umetnici, muzičari i domaći brendovi - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Na platou iza Geozavoda, na šetalištu Sava promenadi u Beogradu, 14. i 15. maja biće održan prvi "Weekend Bazzar" u Srbiji.

Letnji market festivalskog tipa koji na jednom mestu okuplja originalne domaće brendove, muzičare, umetnike i kreativce svih vrsta namenjen je posetiocima svih uzrasta i ukusa.

"Želeli smo da napravimo market koji će biti potpuno jedinstven na našem tržištu i u sebi spojiti klasičnu pijacu i festivalsku zabavu. Malim domaćim brendovima nudimo priliku da svoje proizvode predstave širokoj publici, dok će za posetioce doživljaj biti upotpunjen muzičkim, umetničkim i gastro sadržajima.

Plan nam je da održavanje marketa postane tradicija tokom letnjih meseci i da Beograd dobije još jednu prepoznatljivu manifestaciju koja će obogatiti kulturni život i turističku ponudu našeg grada", kaže Dušan Damnjanović, jedan od organizatora "Weekend Bazzara".

Program je pažljivo osmišljen tako da tokom dva dana od 15 do 24 časova nema "praznog hoda".

Muzički program upotpunjen je i umetničkim performansima, kao i programom za najmlađe.

U subotu, 14. maja za muzičku podlogu biće zaduženi Petko, Oliver (Akioki) i Marko Milosavljević, dok će TKV&MKDSL izvesti music and panting in the mix performans u 15 časova.

U nedelju, 15. maja nastupiće dj Marquez V. i Nikola Vemić, a oba dana biće pravo uživanje za najmlađe uz zamak na naduvavanje, foot pool, kao i predstave "Tri musketara" u subotu u 20 časova, i "Zemlja Dembelija" sutradan u 18 časova.

Komentari (0)

Kultura