Aktuelno iz kulture

Vraća se Lestat: Objavljen prvi tizer za novu seriju "Intervju sa vampirom"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

26/07/2022

-

23:43

Vraća se Lestat: Objavljen prvi tizer za novu seriju "Intervju sa vampirom"
Vraća se Lestat: Objavljen prvi tizer za novu seriju "Intervju sa vampirom" - Copyright Prinskrin/Youtube/Rotten Tomatoes TV

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija AMC objavila je prvi trejler za dugoočekivanu seriju "Intervju sa vampirom", prema čuvenom istoimenom romanu En Rajs.

Taj naslov mnogima je poznat po, sada već kultnom filmu, sa Tomom Kruzom, Bredom Pitom i Kirsten Danst, a nova serija koja će imati osam epizoda, biće premijerno prikazana 2. oktobra.

Lestat i Luj, koje su u filmu iz 1994. godine tumačili Pit i Kruz, ovog puta su australijski glumac Sem Rid i zvezda "Igre prestola" Džejkob Anderson, dok Klaudiju igra Bejli Bas.

En Rajs je radila na pisanju scenarija ove serije, zajedno sa sinom Kristoferom, sve do svoje smrti u decembru prošle godine.

AMC je prošle godine sa autorkom potpisao ugovor za ekranizaciju knjiga iz serijala "Vampirske hronike" i "Život Mejfer veštica". Dogovor obuhvata 18 naslova, koji su prodati u više od 150 miliona primeraka širom sveta.

Producent Mark Džonson je zadužen upravo za to da pretvoriti celu kolekciju "vampirskih" knjiga u prošireni univerzum serija, a vest da će reditelj Alan Tejlor potpisati izvršnu produkciju prvog serijala, potvrđuje očekivanja ljubitelja ovog žanra da će serija "Intervju sa vampirom" biti samo početak.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura