Poznati

Kirsten Danst: Tom Kruz je najzaslužniji za moju karijeru

Komentari

Autor: The Cut

02/01/2022

-

16:40

Kirsten Danst: Tom Kruz je najzaslužniji za moju karijeru
Kirsten Danst: Tom Kruz je najzaslužniji za moju karijeru - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Kirsten Danst nedavno se prisetila svoje prve uloge koju je imala u hit filmu "Intervju sa vampirom". 

Govoreći o tom ostvarenju, ona je za The Cut ispričala da je njen kolega Tom Kruz (igrao je vampira Lestata), najzaslužniji što je dobila ulogu Klaudije. 

"Oboje smo iz Nju Džerzija i imali smo taj test u kom je on trebalo da podigne svaku devojčicu", objasnila je ona.

"Ja sam bila najviša, a on mi je rekao da zgrčim noge, kako bih izgledala sićušno u njegovim rukama", prisetila se glumica.

Danst, koja je tada imala 12 godina, objasnia je da je reditelj Nil Džordan želeo da vidi kako svaka od kandidatkinja izgleda kada je Tom podigne, kako bi odabrao onu koja izgleda "pomalo kao lutka.

Iako je prošlo 17 godina otkako je "Intervju sa vampirom" premijerno prikazan, Danst kaže da se i danas rado seća kompletnog iskustva snimanja tog filma.

"Do ovog dana nisam bila na setu tih razmera. Osećala sam se podržano i voljeno, a Tom Kruz i Bred Pit su bili divni prema meni. Tretirali su me kao sestru", ispričala je ona.

Interesantno je, međutim, da se Bred Pit i Tom Kruz, uprkos tome što su obojica svesrdno podržavali mladu koleginicu, međusobno nisu slagali.

"Nervirao me je", ispričao je Bred Pit u jednom intervjuu.

"Bio je jedan trenutak tokom snimanja kad sam počeo zaista da ga prezirem. On je Severni pol, a ja sam Južni", rekao je glumac, koji je na taj način opisao razlike među njima.

"Uvek je među nama bio neki skriveni rivalitet koji je bio prepreka svakom pravom razgovoru", rekao je Pit.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin