Aktuelno iz kulture

"Pozivnica za pakao" stiže u domaće bioskope: Horor kakav još niste videli sa Natalie Emanuel u glavnoj ulozi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/08/2022

-

14:18

"Pozivnica za pakao" stiže u domaće bioskope: Horor kakav još niste videli sa Natalie Emanuel u glavnoj ulozi
"Pozivnica za pakao" stiže u domaće bioskope: Horor kakav još niste videli sa Natalie Emanuel u glavnoj ulozi - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Srdačno vas pozivamo u košmar koji su stvarale generacije! Tako glasi glavna poruka filma "Pozivnica za pakao" koji će domaća publika biti u prilici da gleda u bioskopima od 25. avgusta.

Radi se o horor trileru, čiji tvorci su bili inspirisani klasicima poput ostvarenja Nosferatu i Drakula. Ipak, ovaj film iskače iz okvira svoje tematike, s obzirom da donosi novu priču o novopronađenoj porodici sa sa skrivenim namerama.

Fatalne namere nam otkriva i trejler filma u kojem glavnu junakinju Evi tumači Natali Emanuel, najpoznatija po ulozi Misandei u seriji Igra prestola i ulogama u serijalima Paklene ulice i Lavirint.

Osvojite karte

Euronews Srbija deli 3x2 karte za prikazivanje filma u četvrtak 25. avgusta u 21.20 u bioskopu Cineplexx BIG u Beogradu. Više detalja na našoj Instagram stranici.

Nakon majčine smrti i bez druge poznate rodbine, Evi (Natali Emanuel) radi DNK test i otkriva davno izgubljenog rođaka za kojeg nikad nije čula. Nakon što je pozvana od strane novopronađene porodice na raskošno venčanje na seoskom imanju u Engleskoj, pokušava da je zavede privlačni aristokratski domaćin Volter (Tomas Doerti). Evi ubrzo otkriva izopačene tajne nove porodice i njihove uznemirujuće namere. Nije ni svesna da je venčanje samo početak, a da prava noćna mora tek sledi...

profimedia

 

U ostalim ulogama pojavljuju se Stefani Korneliusen (Mr. Robot, Deception), Hju Skiner (Fleabag), Šon Pertvi (Equilibrium, Gol!). Za režiju se pobrinula Džesika M. Tompson poznata po svom nagrađivanom prvencu The Light of the Moon. Takođe, ona je učestvovala i u stvaranju scenarija sa Bler Batler (Hell Fest).

"Pozivnica za pakao" sigurno će prikovati 25. avgusta bioskopsku publiku za stolice, kada venčanje iz snova postane najveća noćna mora, a klupko o porodici počne da se raspetljava...

Komentari (0)

Kultura