Aktuelno iz kulture

Od sutra u bioskopima Srbije: Dragan Mićanović sa zvezdama Holivuda u akcionoj komediji

Komentari

Autor: Euronews

23/06/2021

-

17:21

Od sutra u bioskopima Srbije: Dragan Mićanović sa zvezdama Holivuda u akcionoj komediji
The hitman's wife's bodyguard Dragan Mićanović i Selma Hajek - Copyright Promo/Taramount

veličina teksta

Aa Aa

Komedija "Telohranitelj mafijaševe žene" (The Hitman’s Wife’s Bodyguard) naći će se od sutra, 24. juna, na repertoaruma bioskopa u Srbiji.

Glumačku ekipu ove zabavne komedije u režiji Patrika Hjuza čine duhoviti Rajan Renolds, energična Salma Hajek, komični Semjuel L. Džekson, opasni Morgan Friman i Antonio Banderas, kakvog do sada niste videli.

Promo/Taramount

Dragan Mićanović dočarao "jedan veoma interesantan lik"

"Kao posebnu zanimljivost izdvajamo da je naš talentovani i poznati glumac Dragan Mićanović deo ove fenomenalne ekipe i da je uspeo na sebi svojstven način da dočara jedan veoma interesantan lik u filmu. Sve ovo su dovoljni razlozi da odete u vaš omiljeni bioskop, sklonite se od neprijatnih vrućina, opustite se i uživate uz ovaj sjajan film", navode iz distributerske kuće "Taramount".

Najsmrtonosniji čudni par na svetu, telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život. Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Haiek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete, ali i Morgan Friman…

Promo/Taramount

 

Ova komedija na repertoaru je u bioskopima iz lanaca "Sinepleks" i "Sinestar" u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Pančevu, kao i u beogradskim bioskopima Kombank dvorana, Roda, Takvud, u Areni u Novom Sadu, "Vilin gradu" u Nišu, subotičkim "Eurosinema", "Aleksandar Lifka" i "Abazija", te u bioskopima u Somboru ("Ekran"), Užicu ("Art"), Kraljevu ("Kvart"), Šapcu (LM), te u bioskopima pri kulturnim centrima i u domovima kulture u Čačku, Gornjem Milanovcu, Jagodini, Valjevu, Mladenovcu, Lazarevcu, Požarevcu, Novom Pazaru, Vrnjačkoj Banji, Trsteniku, Vrbasu, Kovinu, Staroj i Novoj Pazovi i Rumi.

Komentari (0)

Kultura