Aktuelno iz kulture

Reditelj serije "Squid Game": Možda nam se u trećoj sezoni pridruži Leonardo Dikaprio

Komentari

Autor: Collider

19/09/2022

-

23:05

Reditelj serije "Squid Game": Možda nam se u trećoj sezoni pridruži Leonardo Dikaprio
Reditelj serije "Squid Game": Možda nam se u trećoj sezoni pridruži Leonardo Dikaprio - Copyright Printscreen YouTube/memebappe, Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj serije "Squid Game" Huang Dong-Hjuk otkrio je da bi Leonardo Dikaprio možda mogao da se pojavi u trećoj sezoni te drame.

On je tu mogućnost najavio govoreći o povećanju budžeta za drugu i treću sezonu serije, čiji uspeh na Netfliksu još nijedna druga serija nije uspela da prestigne.

Iako holivudski glumci nisu deo Huangovog plana za drugi nastavak, otkrio je da bi to moglo da se desi u trećem.

"Ako vreme dozvoli i ako prilike to budu omogućavale, pitaću ga da se priključi igri", rekao je nedavno Huang, otkrivajući da mu je Dikaprio "više puta rekao da je veliki fan serije".

Na istoj konferenciji Huang je takođe otkrio da je povećan budžet za drugu sezonu, koja treba da uđe u fazu produkcije sledeće godine, a čija se premijera očekuje 2024, prenosi Collider.

On je ispričao i da još nije odlučio koje će igre uključiti u sledeći "Squid Game".

"Molim vas da ne pišete članke o igrama, jer publika treba da iščekuje i oseća uzbuđenje zbog onog što dolazi. Ako se napijem i krenem da blebećem, molim vas da me prigušite, kako ne bih odavao spojlere", našalio se Huang.

Reditelj, koji je nedavno osvojio Emi za režiju u kategoriji drame, rekao je novinarima da oseća pritisak da i sledeća sezona bude uspešna, ali je istakao da mu je to i "motivacija" da nastavi sa izvanrednim radom.

Podsećamo, "Squid Game" najgledanija je serija u istoriji postojanja Netfliksa koja je zabeležila 1,54 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana otkako je postala dostupna na toj striming platformi.

Nedavno je najavljen i rijaliti šou zasnovan na njenoj premisi koji će se zvati "Squid Game: The Challenge" i u kom će učestvovati takmičari iz celog sveta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura