Aktuelno iz kulture

Logan (još) nije mrtav: Hju Džekmen se vraća ulozi Vulverina u filmu "Dedpul 3"

Komentari

Autor: Collider

01/10/2022

-

20:16

Logan (još) nije mrtav: Hju Džekmen se vraća ulozi Vulverina u filmu "Dedpul 3"
Logan (još) nije mrtav: Hju Džekmen se vraća ulozi Vulverina u filmu "Dedpul 3" - Copyright Prinstscreen YouTube/Ryan Reynolds

veličina teksta

Aa Aa

Hju Džekman vratiće se ulozi Vulverina u komediji "Deadpool 3", koji bi trebalo da bude premijerno prikazan 6. septembra 2024. godine.

Mnogi ljubitelji tog Marvelovog lika bili su zaintrigirani novom najavom, budući da je u poslednjem filmu posvećenom Vulverinu, pod nazivom "Logan", superheroj poginuo.

Međutim, u novom klipu objavljenom na Jutjubu Rajan Rejnolds koji u "Dedpulu" tumači naslovnu ulogu, zajedno sa Džekmanom odgovorio je na neka od gorućih pitanja vezanih za ovo ostvarenje.

Za početak, oni su istakli da šta god da se dogodi u "Dedpulu 3", to ni na koji način neće kompromitovati događaje iz "Logana".

"'Logan' se odvija 2029. godine. To je potpuno odvojena stvar", potvrdio je Rejnolds u šaljivom videu.

"Logan je umro u 'Loganu', to nećemo dirati", dodao je glumac, pre nego što je navodno počeo da odaje detalje o budućem ostvarenju, dok mu produkacija utišava glas i maskira ga pesmom "Wake Me Up Before You Go-Go" grupe Wham!

Internet kreator Džomboj pokušao je da pročita s usana Džekmanu i Rejnoldsu šta otkrivaju o "Dedpulu 3", a ispostavilo se da ćemo na više detalja ipak morati da sačekamo.

Prema njegovom "prevodu", Rejnolds i Džekmen samo su generički opisali akcione scene.

"Jurim ga svuda unaokolo, onda prolazimo kroz stvari i sva ta različita mesta. Onda će biti ogromna, ogromna eksplozija", navodno su rekli glumci, preneo je Collider.

 

 

Džejms Mangold koji je režirao film "Logan", kao i "Vulverin", reagovao je na vest o povratku tog heroja slikom koja prikazuje njegovu smrt, ali je kasnije objasnio da jedva čeka da vidi ovo ostvarenje.

"Multiverzum ili prednastavak, zakrivljenje vremenska ili crvotočina, kanonski ili nekanononski, pa makar i bez logike, jedva čekam da vidim kakvo ludilo kuvaju moji dragi prijatelji Rajan Rejnolds i Hju Džekman", napisao je reditelj.

Prethodnih godina "Dedpul" franšiza istakla se interesantim promotivnim kampanjama, koje su svakako doprinele tome da prethodni film zaradi gotovo tri puta više od uloženog novca. Umesto tipičnih trejlera i tizera, u promo videima imali smo priliku da vidimo lažni Tinder nalog tog superheroja, lažne postere s njegovim likom koji oponašaju scene iz romantičnih komedija, pa čak i Dedpula maskiranog u čuvenog televizijskog slikara Boba Rosa.

Ovog puta, deluje da je promotivna kampanja počela još ranije, tako da ćemo u naredne dve godine sigurno videti još mnogo zanimljivih najava Hjua i Rajana.

Tanjug/AP/Charles Sykes

Obožavateljka obučena u kostim "Dedpula"

U originalnom filmu "Dedpul" bivši operativac specijalnih snaga, Vejd Vilson (Rajan Renolds), u pokušaju da se izleči od raka,  podvrgava se rizičnom eksperimentu, od kog dobija sposobnost vrlo brzog isceljivanja, ali i drugačiju ličnost, nazvanu Dedpul. Uz novostečene sposobnosti i mračan i uvrnut osećaj za humor, ovaj antiheroj lovi čoveka koji mu je skoro uništio život.

Šale u ovom filmu nekima su bile neprihvatljive, pa su ga u Kini zabranili zbog "eksplicitnog sadržaja", a u Uzbekistanu zbog "kršenja društvenih normi".

U Indiji nije zabranjen, ali je zato mnogo scena izbrisano, pre nego što su bioskopi dobili priliku da ga prikazuju.

Komentari (0)

Kultura