Aktuelno iz kulture

Zastrašujući "Osmeh": Film koji je prevazišao očekivanja i studija i publike

Komentari

Autor: Variety

04/10/2022

-

08:05

Zastrašujući "Osmeh": Film koji je prevazišao očekivanja i studija i publike
Zastrašujući "Osmeh": Film koji je prevazišao očekivanja i studija i publike - Copyright Prinskrin/Youtube/Taramount

veličina teksta

Aa Aa

Film "Osmeh", koji se od 29. septembra prikazuje i u domaćim bioskopima, u Americi je zaradio impresivnih 22 miliona dolara tokom prvog vikenda prikazivanja, što je jedan od najboljih rezultata kada je reč o horor žanru u ovoj godini.

Upečatljiva kampanja koja se sastojala iz napetog trejlera i uznemirujućih fotografija naizgled nasmejanih ljudi, očigledno se isplatila, jer je budžet filma iznosio svega 17 miliona dolara.

"Ovo je iskreno senzacionalno", rekao je Kris Aronson, šef distribucije za studio Paramount iz čije "kuhinje" potiče ovo ostvarenje.

"Ne volim da koristim hiperbole, ali ovo je prevazišlo i naša najluđa očekivanja", dodao je on, prenosi Variety.

Dobio je odlične ocene test-publike, a pomogao je i vešt marketing na najvećim javnim događajima širom Sjedinjenih Američkih Država, gde su posetioci mogli da raštrkane u publici susretnu glumce sa jezivim širokim osmesima.

Film u režiji Parkera Fina prati doktorku Rouz Kote koja, nakon što je bila svedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umešan i jedan pacijent, počinje da oseća zastrašujuće pojave koje ne može da objasni.

Taramount film/Promo

 

Dok nezamislivi užas polako obuzima njen život, Rouz mora da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživela i pobegla od svoje zastrašujuće, nove stvarnosti.

Glavna uloga poverena je Sozi Bejkon, inače ćerki Kevina Bejkona i Kire Sedžvik, a igraju i Džesi T. Ašer, Kajl Galner, Robin Vajngert i mnogi drugi.

Komentari (0)

Kultura