Aktuelno iz kulture

"Serija loših odluka": Drugi deo serije "Beli lotos" odvija se na Siciliji

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

08/10/2022

-

23:35

"Serija loših odluka": Drugi deo serije "Beli lotos" odvija se na Siciliji
"Serija loših odluka": Drugi deo serije "Beli lotos" odvija se na Siciliji - Copyright Prinskrin/Youtube/HBO

veličina teksta

Aa Aa

Druga sezona nagrađivane HBO serije "Beli lotos" (The White Lotus) vraća se na male ekrane, a u ulogu kapriciozne, bogate Tanje, vraća se Dženifer Kulidž.

Sa svojim partnerom Gregom (Džon Gris) ona ovog puta odlazi u "The White Lotus" hotel na Siciliji, gde upoznaje ništa manje interesantne likove poput para Harper (Obri Plaza) i Itana Spilera (Vil Šarp), koji se viđaju sa Dafne (Megan Fahi) i Kameronom Babkokom (Teo Džejms), kao i tri generacije porodice Di Graso koje igraju F. Mari Abraham, Majkl Imperioli i Adam Dimarko.

Hejli Lu Ričardson igra Poršu, lika koji je navodno Tanjina asistentkinja.

Kada dođe do smrtnog slučaja u hotelu, neko od ovih gostiju postaće glavni osumnjičeni.

Ulogu "Belog lotosa" "igra" hotel "Four Seasons San Domenico Palace" na Siciliji, koji obećava sveži dašak luksuza 

U originalnoj seriji, pratili smo sedmodnevni odmor raznolikih gostiju hotela na Havajima, dok se opuštaju u luksuznom letovalištu. Međutim, kako dani prolaze, ovi naizgled savršeni turisti, veseli radnici hotela i sama destinacija počinju da ispoljavaju svoju mračnu stranu.

Među zaposlenima u hotelu "Beli lotos" upoznali smo menadžera Armonda (Mari Bartlet), kojem život kreće nizbrdo nakon iznenadne traume, kao i racionalnu menadžerku spa centra Belindu (Nataša Rotvel), koju je upravo Tanja uvukla u stresnu dilemu.

Iako je prvobitno planirano da "Beli lotos" bude mini serija, zbog velikog uspeha snimljen je i nastavak, u kom ćemo moći da uživamo sledeće godine.

Komentari (0)

Kultura