Aktuelno iz kulture

Remi iz grupe Elemental za Euronews Srbija: Uzbuđeni smo zbog koncerata u Novom Sadu i Beogradu

Komentari

Autor: Ana Mihaljčić, Euronews Srbija

21/10/2022

-

10:19

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Zagrebački sastav Elemental večeras, 21. oktobra nastupiće večeras u Domu kulture u Novom Sadu, a već sutra će ga slušati i Beograđani i to u MTS Dvorani.

Pevačic benda Mirela Priselac Remi za Euronews Srbija kaže da su za ove koncerte pripremili sasvim različite programe.

"Pošto su u MTS Dvorani sedeća mesta, malo smo prilagodili lajnap. Inače volimo da prve tri pesme budu 'dum-tres'. Za sutra smo pripremili nešto nežniji početak i nadamo se da će posle prve tri pesme ljudi osetiti taj energetski poriv da ustanu i da zaplešu s nama. Biće jedna dobra kombinacija. Nećemo ništa forsirati, sve nežno i prilagođavaćemo se publici", rekla je Remi, dodavši da će u Novom Sadu "rokati od prve".

Kristijan Smok

 

Članovi grupe, koju pored Remi, čine i Shot, Vida, Erol, Koni, Džon i Zane poznati su po energičnim nastupima. Sutrašnji će biti najveći do sada solistički koncert grupe Elemental u prestonici na kome će predstaviti svoj jedinstveni muzički izraz. 

"Jedva smo čekali! Čim smo saznali da imamo MTS Dvoranu, još od proleća, svi u bendu smo jako uzbuđeni. Onda možete misliti koliko se uzbuđenja akumuliralo. I sutra ćemo 'oduvati'", najavila je pevačica.

Elemental se na regionalnoj sceni istakao svojim nedvosmislenim tekstovima koji su podvučeni energičnim instrumentalnim podlogama.

Povodom predstojećeg koncertnog spektakla, Remi je ranije rekla da muzika ne može da promeni svet, ali da može da podstakne i osvijesti ljude.

"Ne sećam kada smo toliko ludili za svirkama kao sada! Tako da obećavam odličan koncert, žedni smo publike, a mislim i ona nas", rekla je Remi.

Komentari (0)

Kultura