Aktuelno iz kulture

Vraća se serija "Mama i tata se igraju rata": Otkrivaju se dugo skrivane porodične tajne

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/12/2022

-

23:30

Vraća se serija "Mama i tata se igraju rata": Otkrivaju se dugo skrivane porodične tajne
Vraća se serija "Mama i tata se igraju rata": Otkrivaju se dugo skrivane porodične tajne - Copyright Prinskrin/Youtube/RTS Prikazuje

veličina teksta

Aa Aa

Duhovita i emotivna priča o glumcu Veljku Radisavljeviću i njegovoj porodici u seriji "Mama i tata se igraju rata" dobija svoj nastavak. Deset novih epizoda biće emitovano, i to od 17. decembra, subotom i nedeljom od 20h, na Prvom programu RTS-a.

Tri godine kasnije srećemo se sa glavnim protagonistima kojima su se želje obistinile, ali uz visoku cenu. U novoj sezoni glavni junak Veljko (Gordan Kičić), dobija vest da mu je preminuo otac, te mora da se vrati sa daleke Kamčatke u Beograd, nakon tri godine odsustva.

Po povratku, otkriva mnoge porodične dugo skrivane istine i ostaje duže nego što je prvobitno planirao. Za te tri godine mnogo stvari se promenilo u životima junaka koje smo upoznali u prvoj sezoni. Nove epizode prate emocionalna previranja i krizu porodice Radisavljević, koja kulminira ozbiljnim promenama u načinu života Veljka i Jadranke (Nina Janković Dičić), koji su se razveli, ali su svesni da moraju i dalje da dele sve probleme vezane za odrastanje njihove ćerke Vide (Lena Lazović).

Kreator ove serije u kojoj se kombinuju drama i komedija je Gordan Kičić, koji je uz Minu Đukić i Marka Manojlovića i reditelj. Scenario potpisuju Gvozden Đurić, Marko Manojlovići i Gordan Kičić. U ostalim ulogama se pojavljuju Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Jovana Gavrilović, Amila Terzimehić, Katarina Gojković, Aleksej Bjelogrlić, Aleksandar Đurica, Stefan Bundalo i Tijana Marković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura