Aktuelno iz kulture

Gordan Kičić: Serija "Nemirni" će zakovati gledaoce do poslednje epizode

Komentari

Autor: Tanjug

22/07/2022

-

12:53

Gordan Kičić: Serija "Nemirni" će zakovati gledaoce do poslednje epizode
Gordan Kičić: Serija "Nemirni" će zakovati gledaoce do poslednje epizode - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Gordan Kičić koji je govorio o snimanju serije "Nemirni" i predstojećoj drugoj sezoni serije "Mama i tata se igraju rata".

Kičić je rekao da u triler seriji "Nemirni" reditelja Darka Nikolića igra profesionalnog vozača Momčila Banovića kome brat biva otet, pa on uz pomoć prijatelja i intuicije daje sve od sebe da utvrdi gde je zašto je otet.

Prema njegovim rečima, priča je kompleksna i držaće "publiku zakovanu do poslednje epizode".

"Imao sam prilike da igram u trileru ali ovakvu ulogu i način kako radimo nisam. Zato što je prilično ozbiljna situacija vezana za Momčila i njegovu porodicu. Vrlo je uzbudljivo, intenzivna je stvar i bio mi je izazov da donesem tu priču publici", rekao je glumac.

Kičić je dodao da mu je bilo najvažnije da gledaoci saznaju ko su ti likovi, ko je Banović, kakav je odnos imao sa majkom, bratom i njegovom ženom i šta je dovelo do svega toga, "zato što on ne zna gomilu stvari vezano za bratovljev život".

Tanjug/Jadranka Ilić

 

Prema njegovim rečima, predstojeća druga sezona serije "Mama i tata igraju se rata" počinje četiri godine od kraja prve i odmah u prvoj epizodi njegovom liku Veljka umire otac.

"To je inicijacija događaja. On je na Kamčatki gde snima treću sezonu imaginarne serije 'Sloveni' u kojoj igra glavnu ulogu. Vraća se u Beograd i onda saznajemo šta se sve dalje dešasava", rekao je Kičić.

U seriji se pored likova iz prve sezone pojavljuju i novi junaci koje igraju Amila Terzimehić i Aleksej Bjelogrlić, a tu su i glumci Martin Bermoser iz Austrije Mercedes Dela Kruz iz Kanade.

Bermoser se pojavio i u prvoj sezoni, a Kičić je rekao da mu je veloko zadovoljstvo što opet igra ulogu reditelja "Slovena" Andresa, dok je Mercedes stacionirana u Beogradu i "bila je idealna za ulogu producentkinje".

Tanjug/Jadranka Ilić

 

"Mislim da će biti jako uzbuljiva serija i čini mi se da će biti zanimljivija publici od prve sezone zato što nastavljamo junake koje je upoznala", naveo je Kičić.

Serija je snimana tokom korone i bilo je prekida zbog bolesti, a Kičić kaže da mu je bilo prilično teško kada se sa piscima scenarija da rade drugu sezonu.

"Drugi film, drugi, album druga sezona je vrlo komplikovana, da na neki način ne izneverite očekivanja publike, ali i svoja očekivanja. I da podignete malo lestvicu gore. Tako da je trebalo dosta vremena da to sprovedemo u delo", rekao je Kičić.

Prema njegovim rečima, druga sezona serije biće koherentnija u smislu narativa i pričanja priče, a gledaoci će dobiti "porodičnu seriju koja je naizgled vrlo duhovita, ali govori o problemima i dilemama savremenog čoveka", i prepoznaće se u tome.

Preporuka za vas

Ana Maria Rossi, Mladen Đorđević i Gordan Kičić: 49. Filmski festival u Sopotu pružiće gledaocima dvostruko zadovoljstvo

Komentari (0)

Kultura