Aktuelno iz kulture

Deborah De Luca stiže u Beograd: Setovi koji će vas pripremiti za nastup tehno zvezde

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/12/2022

-

14:48

Deborah De Luca stiže u Beograd: Setovi koji će vas pripremiti za nastup tehno zvezde
Tehno zvezda na Egzitu - Copyright EXIT Promo

veličina teksta

Aa Aa

Jedna od vodećih ženskih tehno zvezda današnjice Deborah De Luca nastupiće u Beogradu u subotu, 17. decembra.

U Glavnom hangaru Luke Beograd pridružiće joj se jaka domaća podrška – jedna od najpoznatijih predstavnica regionalne elektronske scene Lea Dobričić, DJ i producent sa decenijskim iskustvom Filip Fisher i nova nada domaće scene The +.

Za sve koji nestrpljivo čekaju subotu veče, izdvajamo Deborine najjače setove kao obavezno štivo pred nastup:

EXIT/Promo

 

Deborah De Luca je poreklom iz "napuljskog geta" Skampije, koji je svetu predstavljen u knjizi Roberta Savijana i globalno popularnoj seriji „Gomorrah“. Baš na vrhu stambenih zgrada koje su bile jedan od najopasnijih krajeva Italije i simbol mafijaške grupe Kamora, Deborah je snimila set u saradnji sa prestižnim magazinom Mixmag. 

Da se uvek rado vraća svojim korenima pokazala je i setom snimljenim za Beatport, čija je lokacija stadion Diego Armando Maradona, takođe u Napulju. Započela je set u navijačkom stilu, a onda je šou preuzeo jak bas, po kojem je Deborah prepoznatljiva.

Čak 29 miliona pregleda ima njen nastup za Cercle, snimljen ispred francuskog dvorca Šambor u Francuskoj. Ovaj dvorac je jedan od najčuvenijih u svetu, bio je kraljevska rezidencija, a mnogi stručnjaci smatraju da je u njegovom projektovanju učestvovao Leonardo da Vinči.

Za one kojima ne prijaju tmurno vreme i hladni dani, odlična preporuka je i Deborin set za DJ Mag, snimljen na – Mauricijusu. Ostalo je sasvim dovoljno vremena za preslušavanje ovih energičnih setova koji su odličan uvod u Deborin beogradski nastup.

Ovaj događaj će zajednički realizovati EXIT i Blender.  Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura