Aktuelno iz kulture

Džena Ortega u nastavku kultnog horora: Objavljen tizer za šesti "Vrisak"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

16/12/2022

-

08:25

Džena Ortega u nastavku kultnog horora: Objavljen tizer za šesti "Vrisak"
Džena Ortega u nastavku kultnog horora: Objavljen tizer za šesti "Vrisak" - Copyright Prinskrin/Youtube/ONE Media

veličina teksta

Aa Aa

Prvi tizer za šesti nastavak čuvene horor franšize "Vrisak" konačno je objavljen, a u njemu između ostalih, vidimo i trenutno najaktuelniju mladu zvezdu Dženu Ortegu, koju je proslavila uloga Srede Adams.

Nakon novih ubistava ubice Gostfejsa četvoro preživelih napuštaju Vudsboro i započinju novo poglavlje u svojim životima, uključujući i Orteginu Taru Karpenter.

Zvezda franšize "Vrisak" Nev Kembel u junu ove godine objavila je da neće igrati u šestom nastavku.

"Nažalost, neću se pojaviti u šestom delu 'Vriska'. Kao žena morala sam izuzetno naporno da radim u karijeri kako bih potvrdila svoju vrednost, posebno kad je 'Vrisak' u pitanju. Osećala sam da ono što mi je ponuđeno nije jednako vredno onome što sam donela ovoj franšizi", izjavila je tada ova glumica.

Kortni Koks se vraća svojoj ulozi, kao i ostatak ekipe iz prethodnih filmova, a u najnovijem ostvarenju pridružiće im se i nova imena. Svetska premijera je planirana za mart 2023. godine.

Obožavaci su uzbuđeni zbog novog nastavka, a kako prenosi Collider mnogi fanovi su pretraživali internet u potrazi za zapletima, likovima i zanimljivostima koje ih čekaju na proleće.

Originalni "Vrisak" u režiji Vesa Krejvena smatra se kultnim ostvarenjem horor žanra. Pored najnovijeg, imao je još četiri nastavka, a na osnovu njega nastala je i parodija "Mrak film" koja je takođe snimana u nastavcima.

Komentari (0)

Kultura