Aktuelno iz kulture

Počinje prikazivanje druge sezone serije "Složna braća - Next Đeneration": Povratak u "najluđu" kafanu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/01/2023

-

20:34

Počinje prikazivanje druge sezone serije "Složna braća - Next Đeneration": Povratak u "najluđu" kafanu
Tanjug/Strahinja Aćimović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

U ponedeljak, 16. januara, počinje emitovanje druge sezone sada već čuvene humorističke serije "Složna Braća - Next Đeneration", snimljene u produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije.

Nove epizode prikazivaće se radnim danima, od ponedeljka do petka, na Superstar kanalu sa početkom u 21 sat.

Druga sezona ove kultne serije nam osim 12 novih epizoda, donosi i puno razigraniji scenario, mnogo novih likova koji će zajedno sa starim junacima iz prethodne sezone otvoriti jedan još nadrealniji prostor i nasmejati nas svojim prepoznatljivim humorom, ovog puta začinjenim obiljem savremenih fenomena i aktuelnostima spakovanim u jedan šarmantni, lucidni ali i dalje univerzalni humor.

Prema rečima Dr Neleta Karajlića, nova sezona koja je i dalje prvenstveno komedija mentaliteta, ovaj put tematski na teren izvodi neke nove sadržaje koji komuniciraju i sa mlađom publikom koja je prisutnija na nekim drugim platformama, te ćemo tako imati prilike da gledamo epizode koje se bave nekim savremenim fenomenima poput bitkoina i gejminga, uz neizostavne elemente fantastike.

Uz sve to, glavna ideja i centralna priča kako prošle tako i ove sezone ostaje stalna i uporna trka za interesom i takozvanom “lakom lovom“ od koje niko od naših junaka ne odustaje.

U seriji glumi sada već dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona počevši od Nataše Ninković, Andrije Kuzmanovića, Marka Gvera, Radoslava Raleta Milenkovića, Ljubiše Savanovića, Milana Kovačevića, Amara Ćorovića, Maje Čampar, Nikole Pejakovića, Nenada Okanovića, Miše Obradovića, Denisa Murića, Sergeja Trifunovića, Pauline Manov, Petra Božovića, Nebojše Ljubišića, Miljana Prljete, Rifata Rifatovića, Nikole Glišića, Senada Milanovića, Jovane Balašević i drugih.

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Nele Karajlić i Srđan Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću.

Komentari (0)

Kultura