Reflektor

Marko Gvero o drugoj sezoni serije "Složna braća": Problem je samo što smo nastavak čekali skoro 30 godina

Komentari

Autor: Euronews Srbija

18/01/2022

-

15:02

Marko Gvero o drugoj sezoni serije "Složna braća": Problem je samo što smo nastavak čekali skoro 30 godina
Marko Gvero i Infinity Kvintet - Copyright ETM-Ana Apostolović

veličina teksta

Aa Aa

U nedelji za nama imali smo priliku da gledamo nove zaplete i duhovita i neslavna razrešenja potencijalno unosnih biznis planova, za mutan posao uvek spremnih junaka čuvene kafane Složna Braća.

Komične i nespretne eskapade posetilaca kafane na koti 0.97 i dalje su u centru zbivanja, pa se tako sada radi uspešne prodaje lošeg deterdženta plasiraju neistine oko njegove efikasnosti protiv novog virusa, koji se onda mešetarski uvozi u zemlju i volšebno nestaje.

Kafana je naravski i dalje mesto poslovično "briljantnih" ideja, među kojima se našla i ona o uvozu lekova iz Leverkuzena od strane srpske strane, koju pripadnici hrvatskog dela svim silama sabotiraju. Tu je i pokušaj trgovine umetninama, pa tako i borba za jednom skupocenom tajlandskom vazom na veliku žalost svih aktera, završava neuspehom.

Promo

Sa snimanja nastavka kultne serije

Marko Gvero koji tumači lik Kemice, naslednika i novog domaćina kafane Složna braća, izjavio je da mu je vrlo drago zbog činjenice da je druga sezona serije prošla ovako zapaženo i da je po svemu sudeći veoma gledana.

Glumac je dodao i reči da mu je kao glumcu imponovala i radovala ga mogućnost da igra i učestvuje u nečemu što ima status "kultnog" pa je samim tim i izazov bio veći.

"Jedini je problem što smo na nastavak čekali skoro trideset godina", istakao je Gvero.

Nova sezona serije "Složna Braća - The Next Đeneration" počela je sa emitovanjem 4. januara na Superstar kanalu i prikazuje se radnim danima od ponedeljka do četvrtka od 21 sat, a od 8. januara emituje se i na Prvoj TV i to svake subote i nedelje od 20 časova.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura