Reflektor

"Složna braća - The Next Đeneration" od večeras i na TV Prva

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/01/2022

-

09:58

"Složna braća - The Next Đeneration" od večeras i na TV Prva
Majka Mara Kvintet (Marija Lazić, Savo Bandžulić, Milorad Ostojić - Copyright ETM-Ana Apostolović

veličina teksta

Aa Aa

Televizijska premijera dugo očekivane druge sezone kultne serije "Složna braća-The Next Đeneration" bila je u utorak, na Superstar kanalu, a gledaoci TV Prva imaju priliku večeras da se upoznaju sa novim junacima, novom generacijom posetilaca čuvene kafane koja je bila stožer onog posleratnog, nepodeljenog dela teritorije.

Novi gosti kafane, pomalo po uzoru na one stare i dalje pokušavaju da se obogate sitnim mahinacijama, grandioznim planovima i kalkulacijama, poput trke za posedovanjem najnovije 7G Plus tehnologije, klađenjem na nameštene utakmice ili pak lažiranjem sopstvene smrti radi naplate osiguranja...

Promo

 

Na kraju prve epizode predstavljen je i prvi od 12 pobedničkih bendova koji su u svom originalnom aranžmanu obradili čuvenu muzičku numeru serije "Složna braća". I tako, po emitovanju svake naredne epizode, moći ćemo da dobro poznatu pesmu čujemo u drugačijem muzičkom stilu i aranžmanu, izvedenu od strane drugog benda. Dvanaest različitih obrada zapravo je 12 odjavnih špica, od kojih je prvu i premijernu izveo Majka Mara bend, a na kraju druge, popularnu muzičku temu na svoj način odsvirali su i otpevali Planet Caravan.

Dan nakon prikazivanja svake nove epizode koja će istovremeno premijerno predstaviti i novi bend, gledaoci će njihov spot moći da vide i na Jutjub kanalu - ETM produkcija, kao i na Facebook i Instagram profilima: Složna braća - Next Đeneration, slozna.braca.official i ETM produkcija.

Među pobedničkim bendovima nalaze se Posada Babyroad studija, Marija Ugrica Trio, Planet Caravan, Majka Mara, Miloš Milovanović, Infinity quintet, Nade iz kade, Čvrge, T.U.N.A. , Hot Mess i Nervozni Mile Paštar, Drink or Die i Orkestar Ace Sofronijevića.

Nove sezona serije "Složna Braća - The Next Đeneration" prikazuje se radnim danima, od ponedeljka do četvrtka od 21 sat na Superstar kanalu, a od 8. januara na TV Prva, svake subote i nedelje od 20 časova.

Preporuka za vas

Euronews Srbija na snimanju nastavka kultne serije "Složna braća": U ovoj kafani svi i dalje pokušavaju svakog da prevare

Komentari (0)

Kultura