Aktuelno iz kulture

Druga sezona serije "Tajkun" premijerno na Festu: Kakva je sudbina kontroverznog lika kog igra Dragan Bjelogrlić

Komentari

Autor: Tanjug

28/02/2023

-

09:51

Druga sezona serije "Tajkun" premijerno na Festu: Kakva je sudbina kontroverznog lika kog igra Dragan Bjelogrlić
Druga sezona serije "Tajkun" premijerno na Festu: Kakva je sudbina kontroverznog lika kog igra Dragan Bjelogrlić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Posetioci Festa imali su priliku da sinoć pogledaju prvu epizodu druge sezone serije "Tajkun", sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi.

Pred prikazivanje u Sali 6 beogradske MTS Dvorane crvenim tepihom su prošetali Bjelogrlić, rediteljski dvojac Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, glumci Dejan Aćimović, Vanja Nenadić, Branislav Trifunović i drugi. 

Bjelogrlić je rekao novinarima da očekuje na jesen televizijsko prikazivanje deset novih epizoda "Tajkuna", koji su zadržali vizuelni identitet prve sezone. 

"Priča je snažnija, ima dosta novih likova i kada prođe uvod, prva epizoda, mislim da se od druge gleda baš u dahu", rekao je glumac. 

Tanjug/Rade Prelić

 

Na kraju prve sezone Bjelogrlićev lik tajkun Vladan Simonović doživljava infarkt, pa se sada i nakon kraćeg oporavka, vraća u veliku biznis igru. 

Priču scenariste Đorđa Milosavljevića usložnjavaju lični i poslovni odnosi Simonovića sa dvojicom novih tajkuna, u tumačenju Aćimovića i Marka Grabeža, a tu je i odnos sa ćerkom, koju igra Teodora Dragićević.

Tanjug/Rade Prelić

 

Stefanović je rekao da gledaoce u drugoj sezoni očekuje "mnogo novih likova, akcije, uzbuđenja, drame, svega", dok je Gavrilović dodala da su "jako lepo isprepleteni triler i drama". 

U drugoj sezoni "Tajkuna" igraju i Jelena Ðokić, Ana Stefanović Bilić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura