Aktuelno iz kulture

Tamara Krcunović o seriji "Južni vetar": Neki dobri ljudi su ovde skrenuli s puta

Komentari

Autor: Tanjug

10/03/2023

-

11:22

Tanjug

veličina teksta

Aa Aa

Tamara Krcunović vratila se ulozi Marije u nastavku serije "Južni vetar - Na granici", koja se emituje svake subote i nedelje na Prvom kanalu RTS.

Krcunović je rekla da joj je bilo divno raditi sa rediteljem Milošem Avramovićem i posebno glumcem Ljubom Bandovićem, ali i da je priželjkivala da ima akcione scene.

"Scenarista Petar Mihajlović rekao: 'Šta sad ti hoćeš? Da juriš po ulicama?' Pa naravno da hoću! 'Ne može'. Nije bilo u tom smislu akcionih scena, ali ko zna možda uspem da ubedim Miloša i Petra", rekla je Krcunović. 

Prema njenim rečima, prvi film iz serijala "Južni vetar" je bio privukao gledaoce, koji su se vezali za likove koje igraju Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

"Oni su stvarni likovi, heroji i antiheroji u tom filmu. Mnogo dece, mladih, koji su odrastali u Beogradu, mogli su da se identifikuju sa njima, da neki dobri kvalitetni ljudi, usred života u zemlji koja je prolazila kroz razne faze, skrenu s puta", ocenila je glumica.

Krucnović je dodala da se likovima svašta dešava, jer su upali u "vrtlog iz koga ne mogu da izađu", a desila se identifikacija kod gledalaca koji su zavoleli likove "Južnog vetra", koji "imaju neke lomove, dobre i loše strane".

Pošto se uporedo sa glumom bavi i producentskim poslom u pozorištu, Krcunović je rekla da joj je to prirodno, jer je imala osećaj da treba to da radi,  boreći se da sluša sebe i svoje potrebe.

Krcunović je napomenula da je Beogradskom dramskom pozorištu očekuje 1. aprila premijera predstave "Laž" koju radi upravo sa Bikovićem i Radonjićem, kao i Jelisavetom Teodosić.

Prema njenim rečima, u svetu glumci često postaju producenti jer imaju potrebu kao umentici da se izraze o nekim temema koje ih tište kroz uloge, komade ili filmove, a često su upravo glumice producentkinje svojih filmova i serija.

Komentari (0)

Kultura