Aktuelno iz kulture

Objavljeni detalji o završnici serije "Naslednici": "To je ogromna epizoda - kao film"

Komentari

Autor: Variety

05/05/2023

-

21:11

Objavljeni detalji o završnici serije "Naslednici": "To je ogromna epizoda - kao film"
Objavljeni detalji o završnici serije "Naslednici": "To je ogromna epizoda - kao film" - Copyright Prinstscreen YouTube/HBO Max

veličina teksta

Aa Aa

Nikolas Britel, nagrađivani kompozitor koji je komponovao muzičku temu za hit seriju "Naslednici" (Succession) otkrio je detalje o poslednjoj epizodi, čije je premijerno prikazivanje najavljeno za 29. maj na HBO. 

"Trajaće devedeset minuta. To je ogromna epizoda - kao film", rekao je Britel za Variety.

Osim tog podatka i informacije da će poslednju epizodu režirati izvršni producent serije Mark Milod, praktično ništa se ne zna o tome šta nas očekuje na kraju priče o porodici Roj.

Ono što je sigurno je da će se serija tu završiti, a njen kreator Džesi Armstrong je u jednom nedavnom intervjuu otkrio da je tako nešto oduvek planirao.

"Nisam nikad pomišljao da bi ovo moglo da traje zauvek. Kraj je uvek bio prisutan u mom umu", rekao je Armstrong. 

Serija "Naslednici" važi za jednu od najboljih u poslednjih nekoliko godina, kako zbog izvanrednog glumačkog ansambla, tako i zbog neobično kvalitetnog scenarija. 

Na prošloj dodeli Emi nagrada proglašena je najboljom dramskom serijom, a priznanje za najbolju sporednu ulogu pripalo je Metjuu Mekfajdenu za ulogu Toma.

Inače, treća epizoda četvrte sezone "Naslednika", koja nosi naziv "Konorovo venčanje", imala je jedno vreme čistu desetku na sajtu IMDb, čime se izjednačila sa popularnom serijom "Breaking Bad" i epizodom "Ozymandias" u kojoj je Henk stradao. Trenutno na tom sajtu ima takođe impresivnih 9,9 bodova.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu