Aktuelno iz kulture

Boris Pingović: Svako će u "Nemirnima" pronaći nekog svog protagonistu

Komentari

Autor: Tanjug

05/05/2023

-

09:44

Boris Pingović: Svako će u "Nemirnima" pronaći nekog svog protagonistu
Boris Pingović: Svako će u "Nemirnima" pronaći nekog svog protagonistu - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Boris Pingović igra lik policijskog inspektora Nebojše Ubiparića u novoj seriji "Nemirni" reditelja Darka Nikolića koja sutra počinje sa emitovanjem na Superstar TV.

Pingović objašnjava da je njegov lik "čovek u krizi srednjih godina, zaljubljen u mnogo mlađu ženu i donosi određene odluke koje će ga dosta koštati".

"Čini se da je to manje više sudbina većine likova u seriji, da donose pogrešne odluke koje im komplikuju život na razne načine", istakao je glumac.

Pingović je rekao da je u seriji "Nemirni" "priča vrlo zanimljiva, uzbudljiva i komplikovana".

"Mislim da će gledaoci biti uvučeni i da neće tako lako moći do kraja da razmrse i pretpostavljaju šta će se dešavati. Puno je obrta i jako dobro je postavljen triler", ocenio je Pingović.

Prema njegovim rečima, scenario je jako dobar i za razliku od drugih serija sličnog žanra, "ovde postoji veliki prostor za glumačku igru, da se likovi naprave trodimenzionalnim, da ne da budu papirnati".

Tanjug/Jadranka Ilić

 

"Svaki lik ima svoj bekgraund i jako je bilo lepo to razigravati i otkrivati prostore unutar lika. A Nikolić nam je to zaista omogućio i sa nama je bdio nad likovima i njihovim kretanjima kroz priču", naveo je glumac.

Prema njegovim rečima, gledaoci će u "Nemirnima" pronaći nekog svog protagonistu u priči, u kojoj ima "dobrih i loših momaka kao i u životu".

"Pronaći će jednu životnost u svemu tome i poverovaće da su tako teške, komplikovane priče moguće u našem okruženju. Možda nisu toliko vidljive nama"; ocenio je Pingović.

Komentari (0)

Kultura