Aktuelno iz kulture

Brodvej na TV: Dženifer Lopez ekranizuje mjuzikle

Komentari

Autor: Daily Mail

13/07/2021

-

21:34

Brodvej na TV: Dženifer Lopez ekranizuje mjuzikle
Dženifer Lopez - Copyright Tanjug/AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Dženifer Lopez radi na novom projektu zasnovanom na klasičnim mjuziklima Rodžersa i Hemerštajna, kao i drugih velikih imena teatra. 

Lopez se udružila sa firmama Skajdens medija i Konkord teatrikals, koje su vlasnici prava na katalog brodvejskih mjuzikala, među kojima su "Čarobnjak iz Oza", "Hello, Dolly!", "Dreamgirls" i "Kosa".

Pevačica i glumica ima priliku i da igra u barem od jednom od tih ostvarenja, a za Holivud reporter rekla je da su "mjuzikli bili utkani u njeno detinjstvo", prenosi Dejli Mejl.

Novo partnerstvo samo je proširenje ranijeg ugovora između firme Konkord, Dženifer Lopez i Njujorkan prodakšn, koji je vezan za novu seriju zasnovanu na mjuziklu "Oklahoma" Rodžersa i Hemerštajna.

Lopez će biti izvršni producent svih projekata, dok će njeni partneri nadgledati aktivnosti.

Pevačica i glumica u poslednje vreme je napravila nekoliko velikih poslovnih poteza, među kojima su i dva Netfliks projekta u kojima ima glavne uloge.

Igraće ubicu u akcionom filmu "The Mother" u režiji Niki Karo, kao i agenta Federalnog istražnog biroa Ninu Gereru u trileru "The Cipher", zasnovanom na istoimenom romanu Izabel Oheda Maldonado.

Snimanje "The Mother" bi trebalo da počne ove jeseni, a Lopez trenutno trenira za ovu fizički zahtevnu ulogu. Premijera je planirana za prvo tromesečje 2022.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura