Aktuelno iz kulture

Neočekivano ime na listi favorita za ulogu Džejmsa Bonda: Kladionice zabeležile velike promene na tabeli

Komentari

Autor: Express.co.uk

02/08/2023

-

08:05

Neočekivano ime na listi favorita za ulogu Džejmsa Bonda: Kladionice zabeležile velike promene na tabeli
Danijel Krejg - Copyright Tanjug/AP/Matt Dunham

veličina teksta

Aa Aa

Ko će biti sledeći Džejms Bond jedno je od pitanja koje muči ljubitelje filmova o agentu 007, još od trenutka kada je Danijel Krejg najavio svoj odlazak iz franšize. Spekulisalo se o nizu velikih imena svetske scene koji bi mogli da se nađu u ulozi legendarnog špijuna, pa su pojedini čak nagađali da će sledeći Bond biti žena.

Kao favoriti su se, međutim iskristalisali Aron Tejlor Džonson i Henri Kavil, ali im se sada pridružuje još jedan filmski gigant.

profimedia

 

Reč je o Kilijanu Marfiju, zvezdi novog filma "Openhajmer", koji je na kladionicama gotovo preko noću utrostručio svoje šanse da se nađe u ulozi Džejmsa Bonda.

Kada bi se producenti opredelili za njega, bio bi tek drugi Irac u ulozi tog špijuna, posle Pirsa Brosnana. 

Ranije su postojale glasine da bi tu mogao da se nađe i Džejmi Dornan i Ejdan Tarner, ali i Britanci s drugih strana ostrva, kao što su Idris Elba, Tom Hardi, Rege Žan Pejdž i mnogi drugi.

Portparol irske kladionice "BoyleSports" je za Express izjavio da je došlo do "eksplozije" interesovanja za Kilijana Marfija. 

"Bilo bi fantastično videti još jednog Irca u cipelama poznatog špijuna", rekao je on.

Iako interesovanje veliko, pred Marfijem je dug put do najpoželjnije uloge na svetu, barem ako je suditi prema kladioničarima. Veće šanse imaju Džejms Norton, Papa Esiedu, Henri Kavil i, glavni favorit, Aron Tejlor Džonson.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu