Aktuelno iz kulture

Madona objavila promene datuma održavanja koncerata tokom svetske turneje

Komentari

Autor: Tanjug

16/08/2023

-

12:30

Madona objavila promene datuma održavanja koncerata tokom svetske turneje
Madona - Copyright Tanjug AP/Charles Sykes/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Američka pevačica Madona objavila je promene datuma održavanja koncerata tokom svoje svetske turneje, pošto se oporavlja od bakterijske infekcije.

Prema novom programu, turneja "Celebration" počeće u Londonu 14. oktobra, tri meseca kasnije nego što je trebalo da počne u Vankuveru u Kanadi, objavio je BBC. Većina američkih koncerata je pomerena za 2024. godinu, uz neka otkazivanja.

Prvobitno je bilo planirano da se turnejom proslavi 40. godišnjica Madoninog singla "Holiday".

Turneja označava Madonin povratak na koncerte nakon eksperimentalnih, pozorišnih predstava Madame X 2019. i 2020. godine.

Neki od tih nastupa takođe su odloženi ili otkazani zbog povreda kolena i kuka pop pevačice, kao i pandemije korone. Madona je najavila turneju Celebration u januaru i počela je probe u aprilu. Međutim, samo nekoliko nedelja pre planiranog početka, njen menadžer je objavio da se Madona leči u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije. U poruci fanovima prošlog meseca Madona je rekla da je "srećna što je živa" i zahvalila porodici na podršci.

Nakon četiri rasprodata koncerta u O2 areni u Londonu, Madonina turneja će se nastaviti u Francuskoj, Italiji, Danskoj, Portugalu i Nemačkoj, pre nego što se vrati u London na još dva koncerta u decembru.

Madona će zatim turneju nastaviti preko Atlantika sa nekoliko nastupa u Njujorku i Vašingtonu pre Božićne pauze, nakon čega će početi koncerti sa pomerenim datumima u SAD, Kanadi i Meksiku.

Nekoliko koncerata u SAD - u Tulsi, San Francisku, Feniksu i Las Vegasu je otkazano. Otkazan je i koncert u Nešvilu zakazan za 22. decembar, koji je imao za cilj prikupljanje sredstava za organizacije koje se bore za trans prava.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu