Aktuelno iz kulture

"Bitef & Kišobran After Work matine" 30. avgusta: Druženje s timom i ulaznice po promotivnim cenama

Komentari

Autor: Eruonews Srbija

24/08/2023

-

21:43

"Bitef & Kišobran After Work matine" 30. avgusta: Druženje s timom i ulaznice po promotivnim cenama
"Bitef & Kišobran After Work matine" 30. avgusta: Druženje s timom i ulaznice po promotivnim cenama - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Festival Bitef je saopštio danas da će sa kolektivom Kišobran ogranizovati 30. avgusta (19:00) letnje druženje "Bitef & Kišobran After Work matine" u baru "Sprat", kojim će biti označen početak prodaje ulaznica.

Kako je najavljeno, ulaz na matine u baru u Cetinjskoj ulici je slobodan, a posetioci će uz osveženje i muziku, koju bira Kišobranova ekipa, moći da se upoznaju sa festivalskim timom, iz prve ruke dobiju preporuke za 57. Bitef i obezbede karte po promotivnim cenama.

"Kako već nedeljama unazad vlada veliko interesovanje za ulaznice za ovogodišnji program, odlučili smo da ovim druženjem obeležimo i početak prodaja ulaznica. Zbog toga smo za staru Bitefovu publiku, kao i za sve one koji se tek upoznaju za festivalom, obezbedili specijalni popust od 20 posto“, saopštio je Bitef.

Popust od 20 posto za ulaznice važiće od 30. avgusta onlajn do 10. septembra. Po redovnim cenama ulaznice će od 11. septembra moći da se kupe i na blagajni Bitefa, kaže se u saopštenju. 

Od 11. septembra ulaznice će na sajtu festivala moći da se kupe sa popustom od 10 posto, čime Bitef želi "dodatno da popularizuje onlajn prodaju ulaznica koja umanjuje štampanje i pravljenje nepotrebnog otpada, čime doprinosi očuvanju životne sredine", kaže se u saopštenju.

Kako je najavljeno, Bitef će od 3. do 10. oktobra pod sloganom "Snago, ne pristaj da budeš nečija“ predstaviti u glavnom programu devet predstava iz Nemačke, Litvanije, Mađarske, Švedske, Grčke, Burkine Faso, Belgije i Srbije.

Festival podržavaju Sekretarijat za kulturu Grada Beograda i Ministarstvo kulture Srbije, kao i Delegacija Evropske unije u Srbiji, Gete Institut, Ambasada Savezne Republike Nemačke i Ambasada Grčke.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu