Reflektor

Novi trejler za "Venom 2": Tom Hardi i Vudi Harelson u nemilosrdnoj borbi

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

05/08/2021

-

11:48

Novi trejler za "Venom 2": Tom Hardi i Vudi Harelson u nemilosrdnoj borbi
Tom Hardi - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Britanska glumačka zvezda Tom Hardi vraća se ove jeseni na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova.

Premijera nastavka hit filma iz 2018. pod nazivom "Venom: Let There Be Carnage" (Venom: Neka bude pokolja) planirana je za 24. septembar, a nakon što je publika u prvom trejleru imala priliku da upozna "opušteniju stranu" Venoma i njegovog koegzistiranja sa Edijem Brukom (Tom Hardi), iz novog trejlera nema dileme kakav će haos uneti zlikovac Karnage (Vudi Harelson), piše Hollywood Reporter.

Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći.

I u nastavku, Hardi igra novinara Edija Broka, koji je u svom istraživanju igrom slučaja postao domaćin vanzemaljskog stvorenja - Venoma, kom je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći.

Ali ovog puta, Harelson koji je u originalnom filmu portretisao serijskog ubicu Kletusa Kasadija, transformiše se u zlikovca Karnagea, glavnog suparnika Venoma.

Pored Toma Hardija i Vudija Harelsona, u nastavku igraju i Mišel Vilijams ("Blue Valentine", "Manchester by the Sea", "Shutter Island"), Naomi Haris ("Moonlight", "Spectre", "Southpaw", "Skyfall") i Stiven Grejam ("This is England", "Snatch", "The Irishman", "Public Enemies").

U rediteljsku fotelju je ovog puta seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije "Gospodara prstenova", a koji je prethodno režirao blokbastere "Breathe" i "Mowgli".

Originalni "Venom", koji je režirao Ruben Flajšer (poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave), bio je iznenađujući hit budući da je zaradio 856 miliona dolara na blagajnama u svetu.

Komentari (0)

Kultura