Reflektor

20 novih izvođača za proslavu 20 godina EXIT festivala

Komentari

Autor: Euronews

10/05/2021

-

12:58

20 novih izvođača za proslavu 20 godina EXIT festivala
20 novih izvođača za proslavu 20 godina EXIT festivala - Copyright Wikipedia.org/Fevermind

veličina teksta

Aa Aa

Na ovogodišnjem Egzit festivalu, koji će se po 20. put održati od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastupe je potvrdilo 20 novih izvođača.  

Stiže Artbat, ukrajinski duo koji čine Artur i Batiš, trenutno najpoznatiji izvođači elektronske muzike u Srbiji. Pridružiće im se i izraelski kantautor Asaf Avidan, italijanski trio Meduza koji imaju više od milijardu slušanja na video i striming platformama, britanski di-džej i producent Hot Since 82 i jedan od najpoznatijih evropskih pauer metal bendova Sabaton.

U novoj postavi je i vlasnik pesme „Breaking Me“, nemački producent i DJ Topic, muzička umetnica iz Bosne Amira Medunjanin, kao i popularni domaći electro-rock duo Buč Kesidi. 

Hedlajneri koje Egzit najavljuje za ovu godinu su Dejvid Geta, DJ Snake, Tyga, Erik Prids, Four Tet, Solomun, Boris Brejha, Pol Kalkbrener, Nina Kravic, Honey Dijon, Metronomy, Šek Ves i mnogi drugi. 

Na nekoliko bina festivala stiže žanrovski šarenolik lajnap. Svoje nastupe potvrdile su i regionalne zvezde: Ida Prester s Lollobrigidom, Nemesis, Dram, E-Play, Deep Steady i Šajzerbiterlemon i domaća trance postava, koju čine Pion live, Imaginarium live i DJ-i Aquapipe, DaPeace, Mozza i Cheda. 

Sepultura i Marky Ramone otkazali su datume turneja, ali bi trebalo da nastupe na Egzit festivalu 2022. 

Komentari (0)

Kultura