Reflektor

Koncert u letnjoj bašti Doma omladine u Pančevu: Nastupaju Z+++, Jegdić, Keni nije mrtav...

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/08/2021

-

12:48

Koncert u letnjoj bašti Doma omladine u Pančevu: Nastupaju Z+++, Jegdić, Keni nije mrtav...
z++ - Copyright Yem

veličina teksta

Aa Aa

Nastup hrvatskog autora i producenta pod pseudonimom Z++ i benda "Keni nije mrtav" u "Zappa barci" rasprodat je za 48 sati, a program pojačan nizom kvalitetnih izvođača seli se dan kasnije, 20. avgusta, u prostor letnje bašte Doma omladine Pančeva. 

Koncert jednog od vodećih regionalnih izvođača Z++ biće održan u petak, 20. avgusta, u Pančevu u praktično festivalskoj atmosferi, a program počinje u 19 časova.

U celovečernjem programu sa autorom poznatim po hitovima "Kabriolet", "Ljeto već je gotovo" i "Magija", nastupiće i Ivan Jegdić, Dram, Rouzi, X, Keni nije mrtav, uz podršku Blink DJ seta koji će publiku provozati po aktuelnim novitetma svetske muzičke scene.

Ivan Jegdić, jedan od autora koji vešto kombinuje etno, epske, istorijske i ljubavne motive sa modernom produkcijom, predtaviće publici u Pančevu svoj album "Neka čuju me", a posle svojih nastupa na Exit festivalu i Arsenal festu, u Pančevo stižu i Rouzi, X i gitarska atrakcija "Keni nije mrtav". Ovi izvođači su deo nove muzičke scene koja je poslednjih godina u ekspanziji.

Ulaznice za ovaj jedinstveni program u letnjoj bašti Doma omladine u Pančevu se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 500 dinara na portirnici Doma omladine (Pančevo), kao i u Beogradu u Eklektika 40 (Kneginje Ljubice 7).

Komentari (0)

Kultura