Reflektor

Nekima je more kazna, nekima spas: Večeras na Superstaru premijerno prva epizoda druge sezone "Dug moru"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/09/2021

-

09:10

Nekima je more kazna, nekima spas: Večeras na Superstaru premijerno prva epizoda druge sezone "Dug moru"
Vesna Trivalić i Branimir Popović - Copyright Monte Royal Pictures promo

veličina teksta

Aa Aa

"Moćna vodo, odnesi sve što je loše!", uzvik je koji će obeležiti drugu sezonu domaće TV misterije "Dug moru", sage o meštanima poluostrva Luštica u Boki kotorskoj, gde je veo između mrtvih i živih, ali i sadašnjosti i prošlosti tanak.

"Popularna serija snimljena u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures, opčinila je gledaoce prethodne godine žanrovskom slobodom, fantazijom i nesvakidašnjom pričom isprepletanom drevnim mitovima i legendama. Premijera druge sezone sa nestrpljenjem se očekuje od večeras, 3. septembra, u 21 čas na kanalu Superstar", navode iz produkcije.

Nastavak neobične priče o tajnama meštana Boke, mističnog mesta gde se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju, donosi nam odgovore na neka od ranijih pitanja i spoznaju da se sve do sada desilo sa nekim razlogom.

Monte Royal Pictures promo

Ana Lečić i Pavle Popović u seriji "Dug moru"

Glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena, predodređena da menja svet. Dok njeni roditelji tonu u probleme krivice i posledica izazvanih tragedijom iz prve sezone, Olga istražuje istinu o prokletstvu "Duga moru", koje želi da zaustavi. Na putu samospoznaje, Olga je razapeta između nauke i legendi, ljubavi i strasti.

Monte Royal Pictures promo

Dragan Mićanović, jedan od glavnih junaka hit serije

Nove epizode hit serije "Dug moru 2" doneće odgovore na još mnogo pitanja i odgonetnuti brojne misterije iz prve sezone. Nove epizode biće emitovane svakog petka od 21 čas na kanalu Superstar.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura