Reflektor

"Toma" obara rekorde u bioskopima: U Kragujevcu se večeras očekuje 300.000 gledalac

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/10/2021

-

11:30

"Toma" obara rekorde u bioskopima: U Kragujevcu se večeras očekuje 300.000 gledalac
Milan Marić - Copyright Tanjug/MONIKA HUSAR

veličina teksta

Aa Aa

"Samo 15 dana od svečane premijere u beogradskom Sava centru, film "Toma" obara rekorde gledanosti. Tokom večerašnje specijalne projekcije u Kragujevcu biće izvučen 300.000 gledalac kome će ekipa filma uručiti prigodan poklon", navodi se u saopštenju produkcije.

Prema podacima najveće domaće distributerske kuće "ArtVista", biografsko ostvarenje o legendarnom muzičaru Tomi Zdravkoviću oborio je i dnevni rekor gledanosti. Naime, samo u jednom danu (utorak, 28. septembar) ovaj film je pogledalo više od 32.000 bioskopskih posetilaca.

Rediteljsko ostvarenje Dragana Bjelogrlića, koje kao koproducenti zajednički potpisuju Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji.

Buran život Zdravkovića raskošno su i maestralno prema oceni i kritike i publike dočarali glumci Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, baš kao i Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura