Reflektor

Od 18. oktobra stiže 20 novih epizoda komedije "Radio Mileva"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/10/2021

-

11:07

Od 18. oktobra stiže 20 novih epizoda komedije "Radio Mileva"
Serija "Radio Mileva" - Copyright Promo/RTS

veličina teksta

Aa Aa

Dvadeset premijernih epizoda komedije "Radio Mileva" očekuje gledaoce od 18. oktobra, radnim danima u 20 časova na Prvom programu RTS.

"U drugoj sezoni pratićemo nove i potpuno otkačene avanture omiljene komšinice Mileve Majstorović kojoj će i ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka", navode iz javnog servisa.

Mileva je penzionerka, glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Ćerka Natalija je njena suprotnost. Profesorka srpskog jezika i književnosti. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera. Pošto smatra da je sa Natalijom negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju "uzme pod svoje".

Promo/RTS

 

Pored porodice Majstorović stalni junaci serije su i policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova "zla" žena Žana, operski pevač Živorad, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica.

Promo/RTS

 

U mali univerzum porodice Majstorović i njihovih komšija u jednoj zgradi na Neimaru u Beogradu, povremeno se uključuju i likovi koji unose dodatni nemir u njihove ionako uzburkane odnose. Neki od tih novih junaka su tatu majstor Peca, feminizirani Anđelo i perverzni Srećko.

Promo/RTS

 

"`Radio Mileva` je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike. U novim epizodoma ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti", navodi se u najavi.

Promo/RTS

 

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero, Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović, Jovana Gavrilović, Svetozar Cvetković, Nenad Jezdić, Nikola Vujović, Mladen Sovilj, Jovo Maksić...

Kreator serije i producent je Nebojša Garić, a reditelj Elmir Jukić. Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač.

Preporuka za vas

Miona Marković za Euronews Srbija: Kao što je nemoguće proći svaki kasting, verujem da nije zdravo ni prihvatiti svaku ulogu
Odabrano 12 najboljih obrada naslovne numere "Složne braće", bendovi snimili spotove za odjavne špice nastavka ove kultne serije

Komentari (0)

Kultura