Reflektor

Natali Dizdar: Radujem se dolasku u Beograd i što ću konačno uživo videti fanove

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/11/2021

-

14:35

Natali Dizdar: Radujem se dolasku u Beograd i što ću konačno uživo videti fanove
Promo - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Natali Dizdar je publiku osvojila već prvim singlom, koji će uskoro proslaviti svoju dvadesetu godišnjicu. Danas, sa radošću najavljuje još jedan dolazak pred beogradsku publiku i to 26. novembra u Bitef Art Cafeu.

"Izuzetno se radujem dolasku u Beograd i sretna sam da ću konačno uživo videti fanove sa kojima sam u poslednje dve godine mogla komunicirati isključivo virtuelno. Bitef je jedno od meni omiljenih mesta i nadam se da ćemo uz pomoć mog benda i beogradske publike imati veče za pamćenje", kaže Natali, koja je izuzetnim glasom i posebnom harizmom osvojila ceo region.

Na repertoaru koncerta će se naći hitovi "Stranac", "Zamijenit ću te gorim", "Grijeh", "Mjesto za jedno", "Nećeš me, zar ne", ali će Natali sa bendom izvesti i novi singl "Kad mislim na to", na kome je radila tokom lokdauna, kao i ostale pesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI na kome je radila sa muzičarima iz grupe "Mayales".

"Pesma `Kad mislim na to` je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam uskoro. Sve dosta zavisi i od situacije sa koronom, a i nemam neku potrebu da požurujem projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak", poručuje muzičarka iz Zadra, koja je poslednji nastup u Srbiji imala 2019.

Upravo će nastup u Beogradu biti početak planirane regionalne turneje.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura