Aktuelno iz kulture

Amira Medunjanin 12, 13. i 15. novembra u Kombank dvorani

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/10/2021

-

12:29

Amira Medunjanin 12, 13. i 15. novembra u Kombank dvorani
Neja Markičević/Hanza Media - Copyright Neja Markičević/Hanza Media

veličina teksta

Aa Aa

Amira Medunjanin, kako najavljuje Long Play, održaće tri koncerta 12, 13. i 15. novembra (20.30h) u Kombank dvorani u Beogradu, uz ograničen broj posetilaca i neophodno nošenje maski.

Priznata interpretatorka sevdalinki i tradicionala svetskog glasa će ponovo priuštiti prestoničkoj publici trostruki doživljaj koji je priredila na istom mestu, takođe u pandemijskim uslovima, u oktobru prošle godine, kada su svi koncerti bili rasprodati.

"Tradicionalno druženje u Beogradu se bliži. I ovaj put dolazim sa malo drugačijom postavkom - Antonio Vrbički (harmonika), Atilla Aksoj (gitara i saz), Zoran Majstorović (gitara i oud) i Riad Guzin (bas gitara). Mesto susreta, Kombank dvorana. Družimo se čak tri dana, veliko radovanje! Vidimo se!", poručuje Amira.

Medunjanin ovim nastupima nastavlja promociju aktuelnog, prošlogodišnjeg albuma "For Him And Her", sa 12 obrada klasika Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić. Priznata umetnica je letnji period, ispunjen festivalima, iskoristila da predstavi ovo izdanje koncertima za pamćenje na novosadskom Egzitu, u Banjaluci, Travniku, Jajcu, Nikšiću, Tivtu, Solinu, Umagu, Zadru, Zenici, Subotici, Tuzli, Žepču, Tešnju, Vrsaru, Podgorici, na Krku…

Pred beogradske nastupe, boraviće na holandskoj turneji, u periodu od 24. oktobra do 6. novembra.

Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin u Kombank dvorani koštaju 1.800, 2.200 i 2.600 dinara. U prodaji su od četvrtka, 7. oktobra, putem mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Preporuka za vas

Mariza, Milenković, Medunjanin, Šerbedžija na prvom Banja Luka Festu
Buč Kesidi: Nas muzika pokreće i to baš ova koju mi pravimo
Mile Kekin sa Exita poručuje: Ovo je kao da te je iz najdubljeg sna probudila najbolja žurka u životu

Komentari (0)

Kultura