Reflektor

I zvanično stigao trejler za nastavak hit serije "Seks i grad" (VIDEO)

Komentari

Autor: CNN

02/12/2021

-

11:35

I zvanično stigao trejler za nastavak hit serije "Seks i grad" (VIDEO)
I zvanično stigao trejler za nastavak hit serije "Seks i grad" (VIDEO) - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Serija "And Just Like That..." ("I tek tako..."), dugo očekivan nastavak hit serije "Seks i grada", stiže na HBO Max 9. decembra, a produkcija je rešila dodatno da zagolica maštu fanovima i upravo je objavila prvi zvanični trejler.

Kao što se iz ove kratke najave može videti, u nastavku fanove očekuju dobro poznate zvezde- Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Sintija Nikson (Miranda Hobs) i Kristin Dejvis (Šarlot Jork), ali i Kris Not (Zverka), Mario Kantone (Entoni Marentino), Dejvid Ejgenberg (Stiv Brejdi), nedavno preminuli Vili Garson (Stenford Bleč) i Evan Hendler (Heri Goldenblat).

Priča prati Njujorčanke u njihovim pedesetim, kao i probleme s kojima se sve žene susreću u tom dobu. Ono što se sigurno nije promenilo je njihovo prijateljstvo, ukus za modu i, pretpostavljamo - ljubav prema kosmopolitenu.

Glumica Kim Katrel koja je igrala Samantu nije želela da ponovi ulogu i, kako se za sada iz produkcije saznaje, njen lik je "zadržan u životu", ali je odsustvo "opravdano" činjenicom da se ona preselila u London.

Ali krug prijateljica se proširio, pa se u "And Just Like That..." pojavljuju agentkinja za nekretnine Sima (Sarita Čoudhuri), dokumentariskinja Lisa (Nikol Ari Parker) i profesorka Nia (Keren Pitman).

 

CNN podseća da će "And Just Like That" imati 10 epizoda, koje će biti emitovane četvrtkom na HBO Max.

Originala serija emitovana je na kablovskom kanalu HBO od 1998 do 2004, a snimljena je prema istoimenom bestseleru Kendas Bušnel.

Emitovano je šest sezona do 2004. godine (serija osvojila sedam "Emi" nagrada i osam "Zlatnih globusa"), a snimljena su i dva filma ("Seks i grad" iz 2008. i "Seks i grad 2" iz 2010, oba u režiji Majkla Patrika Kinga).

Komentari (0)

Kultura