Reflektor

Čuveni trio "Fugees" otkazao povratničku turneju

Komentari

Autor: NME

22/01/2022

-

11:36

Čuveni trio "Fugees" otkazao povratničku turneju
Čuveni trio "Fugees" otkazao povratničku turneju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Čuveni trio "Fugees" objavio je da je bio primoran da otkaže svoju dugo očekivanu povratničku turneju, piše NME.

Lorin Hil, Vajklef Žan i Pras Mišel obradovali su mnoge fanove kada su najavili da će se ponovo okupiti i krenuti na svetsku turneju krajem 2021, kako bi proslavili 25 godina od objavljivanja svog, sad već kultnog albuma "The Score" iz 1996. godine. Bilo bi to okupljanje grupe posle 15 godina, a u planu je bilo 12 koncerata u Americi, zatim u Londonu i Parizu, a na kraju i u Nigeriji i Gani.

Međutim, oktobra prošle godine je saopšteno da se zbog pandemije pomeraju prvobitno planirani datumi turneje i to za 2022. godinu, a sada je trio iz Nju Džersija obavestio fanove da turneju neće moći da nastave jer to ne dozvoljava situacija sa pandemijom.

"Nastavak pandemije koronavirusa otežao je uslove za turneju, a želimo da budemo sigurni da ćemo naše fanove i sebe održati zdravim i bezbednim. Pokrenula nas je ideja da proslavimo 25 godina od albuma `The Score`, ali sada uviđamo da možda nije trenutak da se vratimo našem prošlom radu. Zahvalni smo na posebnoj noći koju smo uspeli da podelimo sa nekima od vas u Njujorku, sa tim tako retkim trenutkom koji se odvija uživo", objavio je na društvenoj mreži čuveni trio.

Uz zahvalnost fanovima što su ih pratili svih proteklih godina, bend je zaključio da se nadaju da će biti prilike da uskoro zakažu nove datume povratničkih koncerata.

Njihov drugi album "The Score" doneo im je popularnost širom sveta, a sa albuma su verovatno najpoznatije i široj publici pesme "Ready or Not" i "Killing Me Softly".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura