Poznati

Selin Dion ipak primorana da otkaže svetsku turneju: "Nadala sam se da ću se oporaviti"

Komentari

Autor: CNN

18/01/2022

-

13:26

Selin Dion ipak primorana da otkaže svetsku turneju: "Nadala sam se da ću se oporaviti"
Selin Dion ipak primorana da otkaže svetsku turneju: "Nadala sam se da ću se oporaviti" - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Popularna pevačica Selin Dion saopštila je da otkazuje ostatak svetske turneje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, piše CNN.

Pevačica je rekla da se oporavlja od "teških i konstantnih grčeva mišića", koji su je ometali prilikom nastupa. Ona je zbog istog zdravstvenog problema u oktobru 2021. otkazala i nastup u Las Vegasu, a od tada se oporavljala planirajući da turneju nastavi 9. marta.

"Srce mi je slomljeno zbog ove situacije. Moj tim i ja smo radili na novom nastupu proteklih osam meseci i to što neću biti u mogućnosti da izađem na scenu ovog novembra, rastužuje me i više nego što to mogu rečima opisati. Posebno mi je žao što moram da razočaram sve one obožavaoce koji su planirali da dođu u Las Vegas. Ali sada moram da se usredsredim na svoje zdravlje kako bi mi uskoro bilo bolje. Želim da se izvučem iz ovoga što pre", poručila je kanadska pevačica preko društvenih mreža u oktobru, kada je otkazala koncerte zakazane za početak novembra u Las Vegasu.

Kako je objavljeno, Dion pati od "akutnih i trajnih grčeva mičića" zbog čega nije u mogućnosti ni da prisustvuje završnim probama.

Ostatak njene svetske turneje bio je pomeren za 12. april, ali pevačicin tim lekara odlučio je da je otkazivanje ipak najbolja opcija. Zbog toga su ona i njen tim bili primorani da otkažu ukupno 16 koncerata.

"Nadala sam se da ću se oporaviti, ali čini se da moram da budem strpljivija i da pratim režim koji su mi lekari preporučili", saopštila je Dion i dodala kako s nestrpljenjem iščekuje momenat kada će se ponovo susresti sa svojim obožavaocima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin