Reflektor

Novi trejler za "Baz Svetlosni" - priprema za bioskopsku nostalgičnu avanturu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/02/2022

-

12:23

Novi trejler za "Baz Svetlosni" - priprema za bioskopsku nostalgičnu avanturu
Novi trejler za "Baz Svetlosni" - priprema za bioskopsku nostalgičnu avanturu - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Čuveni lik iz sage "Priča o igračkama" dobio je svoj film, a Dizni i Piksar upravo su predstavili prvi trejler za animirano ostvarenje "Baz Svetlosni" (Lightyear). 

Samostalna avantura i priča o poreklu Baza Svetlosnog na veliko platno širom Srbije stiže u junu, a objavljeni trejler obiluje dataljima i Bazove ljubitelje priprema za pravu bioskopsku nostlagičnu avanturu. 

Baz Svetlosni je naučno-fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog kroz intergalaktičku avanturu, kome u originaloj, američkoj verziji glas pozajmljuje holivudska zvezda, Kapetan Amerika - Kris Evans. Ovo je heroj koji je inspirisao igračku. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kakvog ga danas poznajemo.

Promo

 

"Bazov svet je uvek bio nešto zbog čega sam bio uzbuđen. U filmu „Priča o igračkama“ činilo se da postoji neistraženi prostor o ovom svemirskom rendžeru i postavio sam sebi pitanje - kakav bih to film voleo da gledam da poželim da kupim igračku Baza Svetlosnog",  kaže Angus Meklejn (Angus MacLane), koji je režirao animaciju "Baz Svetlosni". 

Promo

 

Ranije najavljenom Krisu Evansu, koji pozajmljuje svoj glas Bazu, pridružuje se i Taika Vaititi - osvedočeni glumac i reditelj u kvalitetnim satirama. Svemirsku avanturu prati i sjajna muzika, Dejvida Bouvija i pesma "Starman" koja u prevodu zvezdani čovek.
 
Film će u bioskopima biti od 16. juna ove godine, a trebalo bi uskoro da bude objavljeno i ime domaćeg glumca koji će pozajmiti glas čuvenom junaku svemirske avanture.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura