Reflektor

Novi trejler za "Smrt na Nilu", na velikom platnu od 10. februara

Komentari

Autor: Euronews Srbija

29/12/2021

-

09:33

Novi trejler za "Smrt na Nilu", na velikom platnu od 10. februara
Twentieth Century Fox/Rob Youngson - Copyright Twentieth Century Fox/Rob Youngson

veličina teksta

Aa Aa

"Kad imate novca, niko vam nije pravi prijatelj - ubistvo je bilo tek početak. Herkul Poaro rešava misteriju na Nilu", novi trejler najavljuje "dolazak na veliko platno" filma "Smrt na Nilu", jedne od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi.

Nakon savremene ekranizacije "Ubistva u Orijent ekspresu", čuveni "20th Century Studios" ponovo je namerio da dokaže zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu.

Reditelj i glavni junak filma Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi, koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu: "Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu", poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i da bežanje nije moguće.

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do karaj ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

U ulogama tajanstevnih, misterioznih i mutnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot ("Čudesna žena", "Brzi i besni"), Armi Hamer ("Zovi me tvojim imenom", "Hotel Mumbaj"), Rouz Lesli ("Igra prestola"), Rasel Brend i Ema Maki ("Seksualno obrazovanje").

Pomoćnik detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouc, njega tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmu "Ubistvo u Orijent ekspresu", kao i "Da Vinčijevim demonima", ali i u seriji "Vašar taštine".

Publika će film "Smrt na Nilu" moći da očekuje od 10. februara u bioskopima širom Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura