Reflektor

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu: Čudesna žena Gal Gadot biće nova Zla kraljica?

Komentari

Autor: Variety, Euronews Srbija

05/11/2021

-

17:38

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu: Čudesna žena Gal Gadot biće nova Zla kraljica?
Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu: Čudesna žena Gal Gadot biće nova Zla kraljica? - Copyright Prinstscreen YouTube/CBUCVictoria, AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Gal Gadot je u završnim pregovorima i po svemu sudeći ona će biti nova Zla kraljica u najavljenoj adaptaciji čuvenog Diznijevog klasika koji bi trebalo da se snima naredne godine, objavio je Variety.

Letos je potvrđeno da će naslovnu ulogu u "Snežani" igrati Rejčel Zegle,r zvezda Spilbergovog rimejka čuvenog mjuzikla "Priče sa zapadne strane" (od 9. decembra film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije).

Holivudska zvezda Gal Gadot, koja je svojevremeno ponela i titulu najlepše žene Izraela, na velikom platnu do sada je tumačila karakterne, snažne žene, spremne da se suprotstave svim opasnostima i izbore za pravdu. Od većih uloga, izdvaja se ona u "Paklenim ulicama", a očekuje je premijera filma "Red notice" (Crvena potpetica) koji će premijerno biti prikazan 5. novembra u odabranim bioskopima, a sedam dana kasnije biće dostupan i na Netfliksu.

Režiju "Snežane" će potpisati Mark Veb, inače poznat po filmovima o Spajdermenu, dok će pesme za novu "Snežanu" pisati Bendž Pasek i Džastin Pol, duo koji je potpisao i hvaljeni i nagrađivani "La La Land".

Crtani film "Snežana i sedam patuljaka" prvi je dugometražni animirani film ikada snimljen. Baziran na bajci braće Grim (prvu verziju objavili 1812, prim. aut.), ovo animirano ostvarenje je objavljeno 1937. godine i iako su mnogi predviđali da će Dizni zbog njega bankrotirati, zapravo mu je doneo ogromno bogatstvo.

Bajka braće Grim adaptirana mnogo puta za veliko platno uključujući i horor film "Snežana: priča o užasu" sa Sigorni Viver i komediju "Ogledalce, ogledalce" sa Džulijom Roberts. Bajka je inspirisala i hit film iz 2012. "Snežana i lovac" sa Kristen Stjuart i Šarliz Teron, koji je zaradio 396 miliona dolara.

Crtani film "Snežana i sedam patuljaka" našao se i na meti kritičara jer, kako oni tvrde, uključuje "poljubac princa koji se događa dok glavna junakinja spava i to bez njenog pristanka".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura