Aktuelno iz kulture

Rajan Rejnolds pravi "malu pauzu" od snimanja filmova

Komentari

Autor: Variety

21/10/2021

-

07:22

Rajan Rejnolds pravi "malu pauzu" od snimanja filmova
Rajan Rejnolds pravi "malu pauzu" od snimanja filmova - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Rajan Rejnolds najavio je da će napraviti "malu pauzu" od snimanja filmova, nakon što je nedavno završio rad na poslednjem projektu.

Glumac je na Instagramu podelio da je, posle nekoliko meseci rada, završio snimanje filma "Spirited".

"Završio sam sa 'Spirited'. Nisam siguran da li sam bio spreman da kažem 'da' ovako izazovnom filmu ni pre tri godine. Savršen trenutak za malu pauzu od snimanja. Nedostajaće mi svaki trenutak koji sam proveo radeći sa ovom neverovatno nadarenom grupom stvaralaca i umetnika. Ovih dana dobrota je važna koliko i talenat, a ja sam imao sreće da radim s ljudima koji i jednog i drugog imaju u izobilju", napisao je Rejnolds.

Glumčeva supruga i koleginica Blejk Lajvli, koja retko propušta priliku da se našali sa suprugom na društvenim mrežama, napisala je u komentaru na njegovu objavu da je "to prvi uradio Majkl Kejn", misleći na nedavna pisanja medija o tome da se Kejn penzioniše. Inače, Kejn je kasnije demantovao te objave, rekavši da nema nameru da odustane od glume.

Rejnolds je poslednjih godina jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu i samo u ovoj godini već je objavio dva filma - "Hitman’s Wife’s Bodyguard" i "Free Guy", a uskoro stiže i Netfliksov "Red Notice", visokobudžetno ostvarenje u kom igra sa Dvejnom Džonsonom i Gal Gadot.

"Spirited", u kom je on i producent, novo je čitanje "Božićne priče" Čarlsa Dikensa, u kom Rejnolds igra Ebenzera Skrudža, piše Variety.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura