Poznati

Rajan Rejnolds: Patim od anksioznosti, oduvek je tako

Komentari

Autor: Euronews

27/05/2021

-

17:23

Rajan Rejnolds: Patim od anksioznosti, oduvek je tako
Rajan Rejnolds: Patim od anksioznosti, oduvek je tako - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Rajan Rejnolds je u poruci na Tviteru, povodom Meseca mentalnog zdravlja, podelio svoju ličnu borbu sa anksioznošću zbog koje, kako kaže, preteruje u radu.

"Znam da nisam sam i što je najvažnije, svi oni poput mene koji preterano rade, promišljaju, brinu i preteruju u svemu, molim vas znajte da niste sami. Ne govorimo dovoljno o mentalnom zdravlju i ne radimo dovoljno da uništimo stigmu koja je vezana za to. Međutim, kao i sa ovim postom, bolje je ikad nego nikad. Nadam se..." objavio je, između ostalog, Rajan Rejnolds, zvezda filmova "Deadpool".  

Rejnolds je po prvi put govorio o svojoj borbi sa anksioznošću 2018. za Njujork tajms.

"Patim od anksioznosti, oduvek je tako", rekao je i dodao da je iskusio taj poremećaj u svim oblicima - od lake nervoze do mračnog kraja spektra.

"Kad se zavesa otvori, uključi se taj glupan u meni i preuzme sve, a onda ode čim izađem sa seta. To je sjajan samoodbrambeni mehanizam", rekao je on o svojoj anksioznosti.

 

 

Rajanova poruka na Tviteru u celosti glasi:

"Maj je skoro prošao. To je takođe Mesec mentalnog zdravlja, što me vodi ovome:

Jedan od razloga zbog kojih ovo objavljujem ovako kasno je taj što se preopterećujem poslom i onda mi važne stvari promaknu. A jedan od razloga zbog kojih se preopterećujem je moj celoživotni drugar, anksioznost.

Znam da nisam sam i što je još važnije, svi vi koji poput mene preterano rade, promišljaju, brinu i preteruju u svemu, molim vas znajte da niste sami. Ne pričamo dovoljno o mentalnom zdravlju i ne radimo dovoljno da uklonimo stigmu koja je vezana za njega. Ali kao što je to i sa ovim postom, bolje ikad nego nikad, nadam se..."

I dok publika s nestrpljenjem očekuje treći nastavak blokbastera "Deadpool", Rejnolda imamo priliku da gledamo u novoj komediji "Telohranitelj mafijaševe žene" sa fantastičnom glumačkom ekipom koju čine i Salma Hajek, Semjuel L. Džekson, Morgan Friman, Antonio Banderas i mnogi drugi.

U pitanju je nastavak hit filma "Mafijaški telohranitelj" iz 2017. godine, a sada Majkl Prajs (Rejnolds) telohranitelj godine, uzima neplaćeno i odlazi na zasluženi odmor. Ipak, ništa ne ide po planu kada upozna Selmu Hajek...

Rajan Rejnolds bio je najplaćeniji glumac u 2019, sa 27 miliona dolara za film "Six Underground" (Netflix), prema listi koju je te godine objavio uticajni američki filmski časopis Varajeti.

Komentari (0)

Magazin