Reflektor

Besplatan koncert ansambla "Stanislav Binički": Poklon Beograđanima povodom Sretenja

Komentari

Autor: Tanjug

13/02/2022

-

13:08

Besplatan koncert ansambla "Stanislav Binički": Poklon Beograđanima povodom Sretenja
Besplatan koncert ansambla "Stanislav Binički": Poklon Beograđanima povodom Sretenja - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane "Stanislav Binički” nastupiće 14. februara sa početkom u 20 časova, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine na koncertu u susret Danu državnosti Srbije.


Na koncertu popularne i tradicionalne muzike, simfonijskim orkestrom i Mešovitim horom Umetničkog ansambla "Stanislav Binički” dirigovaće Katarina Božić i major Igor Mitrović, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

 

Program koncerta obuhvatiće šarenoliki kolaž domaćih muzičkih numera za sve generacije, te će publika imati priliku da uživa u melodijama kao što su "Pozdrav Beogradu” i "Praznik trubača”, čuvenoj koračnici "Miloš Veliki” i Gardijskom maršu, ali i hitovima poput "Ovo je zemlja za nas”, "Zlatni dan”, "Devojko mala”, "Buđenje ranog proleća”, "Prijatelji zauvek” i mnogim drugim.

Koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane "Stanislav Binički” je poklon Beograđanima i gostima Beograda povodom Dana državnosti i besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura