Reflektor

Dodatne ulaznice za sve dvorane i projekcije na 50. Festu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/02/2022

-

09:37

Dodatne ulaznice za sve dvorane i projekcije na 50. Festu
Plakat - Copyright Fest/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Zbog velikog interesovanja publike za jubilarni, 50. Fest u prodaji su dodatne ulaznice za sve dvorane i sve projekcije.

Posebno interesovanje vlada za svečano otvaranje 25. februara u Kombank dvorani, kada će premijerno biti prikazan film "Strahinja Banović", kao i za ceremoniju svečanog zatvaranja 6. marta na istom mestu, kada će koncert filmske muzike čuvenog Džona Vilijamsa održati Simfonijski orkestar RTS.

Veliko intersovanje vlada i za Gala program u Cineplexx bioskopima Galerija i Ušće, kao i za Glavni takmičarski program u velikoj sali Kombank dvorane. Izdvojili su se i bioskopi koji su imali redove ispred svojih blagajni: Dvorane kulturnog centra u Kolarčevoj i Bioskop Fontana na Novom Beogradu.

Ulaznice za Fest mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets Vision-a i onlajn na sajtu tickets.rs (za projekcije u Kombank dvorani i Domu omladine), kao i na blagajnama dvorana u kojima se filmovi prikazuju: Kombank dvorana, Dom omladine, Dvorana kulturnog centra Beograda, Cineplexx Galerija, Cineplexx Ušće, Jugoslovenska kinoteka - Uzun Mirkova, Bioskop Fontana.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura