Reflektor

Kompletiran Kan: U zvaničnoj selekciji i "Gde je Ana Frank" i Gaspar Noe

Komentari

Autor: Hollywood Reporter / S. R.

10/06/2021

-

13:25

Kompletiran Kan: U zvaničnoj selekciji i "Gde je Ana Frank" i Gaspar Noe
Kompletiran Kan: U zvaničnoj selekciji i "Gde je Ana Frank" i Gaspar Noe - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Filmski festival u Kanu zaokružio je zvaničnu selekciju filmova dodavši joj animirani film "Gde je Ana Frank" od izraelskog reditelja Arija Folmana.

Na listu premijera dodat je i "Vorteks" Gaspara Noe, zajedno sa "Mes Freres Et Moi" Johana Manke u takmičarskom programu "Iz drugog ugla".

Takođe, listi filmova za ponoćne projekcije pridružili su se "Tralala" reditelja Arnoa i Žan-Mari Lerije, kao i "Suprimes" Odri Estrugo.

Među specijalnim projekcijama biće "Novi svet: kolevka civilizacije" reditelja Endrjua Muskata sa Bilom Marejem u glavnoj ulozi, kao i "Mi iubta Mon amour" Neomi Ferlan, "Les Heroiques" Makisma Roja i "Are You Lonesome Tonight" Vena Šipeja.

Kandidati za glavne nagrade iz Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država dobili su dobre vesti, nakon što je Francuska, zajedno sa ostatkom Evropske unije, otvorila svoje granice prema ovim državama.

Nove epidemiološke mere propisuju da Amerikanci i Britanci koji su vakcinisani i revakcinisani, mogu da putuju u Kan i ne moraju da borave u karantinu, a dovoljni su im samo negativan PCR test i dokaz o vakcinaciji, kako bi ušli u Francusku.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura