Reflektor

No Sleep - zvanično najbolji novi evropski festival 8. i 9. aprila zauzima hangar Matrez i klub Dragstor

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/04/2022

-

09:19

Euronews TV

veličina teksta

Aa Aa

No Sleep festival, zvanično Najbolji novi evropski festival", 8. i 9. aprila zauzeće hangar Matrez beogradske luke. 

Na festival stižu dobro poznate zvezde Nina Kraviz i Stephan Bodzin, ali i traženi italijanski duo Agents Of Time, univerzalno omiljeni DJ Tennis, portugalska zvezda u usponu Luna Semara, talentovani rezident Progresivne Suze Lukai, te naši već međunarodno etablirani disk džokeji Tijana T i Kristijan Molnar.

"Imamo dve lokacije, hangar Matrez i klub Dragstor, za dva malo drugačija lajnapa i za svakog ponešto. Tokom dana ćemo imati konferenciju, tako da će ljudi biti u prilici i da čuju o muzičkoj industriji i šta se desilo tokom prethodne dve godine", kazala je za Euronews Jutro Milica Dragomirović iz PR tima Exit festivala.

Prema njenim rečima, svi EXIT festivali biće održani ove godine, a potvrda da se muzička industrija vraća u normalu je i to što su mnogi bendovi krenuli na turneje i predstavljaju nove projekte.

No Sleep festival je svojevrsna priprema za EXIT koji će pod sloganom "Zajedno. Zauvek!" biti održano od 7. do 10. jula.

Dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu potvrdila su neka od najvećih svetskih zvezda, kao su što Kalvin Haris, Nik Kejv & The Bad Seeds, Džejms Artus, Maskd Vuld, Džoel Kori, Džeks Džouns, Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, Mathame, ZHU, ACRAZE, Sama’ Abdulhadi, ANNA, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone i mnoga druga.

Svoj nastup na glavnoj bini potvrdila je i višestruko nagrađivana australijska reperka, Igi Azilija, jedna od najvećih hip hop zvezda današnjice sa preko 10 milijardi strimova i čak 70 miliona prodatih albuma.

U julu na Petrovaradinsku tvrđavu, podsetimo, stižu još dva imena smeštena u Top 10 godišnje liste slavnog DJ Mag-a - cenjeni DJ i producent Afrojack i najveći brazilski superstar Alok, kao i nemački hitmejker ATB.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura