Reflektor

"Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu": Film "Brzina metka" sa Bredom Pitom stiže u domaće bioskope

Komentari

Autor: Tanjug

27/07/2022

-

08:47

"Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu": Film "Brzina metka" sa Bredom Pitom stiže u domaće bioskope
"Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu": Film "Brzina metka" sa Bredom Pitom stiže u domaće bioskope - Copyright Printscreen YouTube/Sony Pictures Entertainment

veličina teksta

Aa Aa

Akcioni triler "Brzina metka" u režiji Dejvida Linča naći će se od 3. avgusta u bioskopima širom Srbije, a publika će imati prilike da vidi spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi, saopštili su distributeri.

"Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu", ističe Bred Pit o svom liku plaćenog ubice koji samo pokušava da mirno radi svoj posao u komičnom akcionom trileru "Brzina metka".

Osvojite karte za film

Euronews Srbija deli 3x2 karte za projekciju u sredu 3. avgusta u 20 časova u bioskopu Cineplexx BIG u Beogradu. 

Dobitnici će biti tri osobe koje se prve jave u DM Instagram profila euronews_serbia.

"Previše njegovih nedavnih poslova je otišlo u pogrešnom smeru i on počinje da misli da je jedina stvar koja je zajednička svim tim poslovima on. Ubeđen je da je doneo lošu sreću u svaki aspekt svog života…I da je to uticalo na njegov rad i pokušava da pronađe način da to preokrene na miran način", dodaje glumac.

Sudbina, međutim, možda ima druge planove, pošto ga najnovija misija stavlja na kurs sudara sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta - svi sa povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima - u najbržem vozu na svetu.

"Brzina metka" je nastao prema japanskom romanu "Maria Beetle" (u doslovnom prevodu "Bubamara") autora Kotaroa Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok. Producenti su Keli MekKormak, Dejvid Lič i Antoan Fukua.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura