Reflektor

"Solar Power": Posle četiri godine pauze Lorde najavila novi album i svetsku turneju

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

24/06/2021

-

07:07

"Solar Power": Posle četiri godine pauze Lorde najavila novi album i svetsku turneju
Ela Marija Lani Jelić O'Konor - Copyright AP/Vincent Yu

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Lorde objavila je posle višegodišnje pauze objavila svoj prvi singl "Solar Power", koji će biti naslovna pesma njenog trećeg albuma najavljenog za 20. avgust.

Na "Solar Power" albumu naći će se 12 novih pesama, inspirisanih "prirodom", saopštila je Lorde, a prenosi Entertejnment vikli.

"Hoću da upoznate nekoga. Stalno je bosa. Ona je seksi, razigrana, divlja i slobodna. Ona je moderna devojka u bikiniju, u dodiru sa prošlošću i budućnošću i vibrira na najvišem nivou kada dođe leto. Njena koža sija, njeni ljubavnici su mnogobrojni. Potpuno sam opsednuta njome, a uskoro ćete biti i vi... Moje je božansko zadovoljstvo da vas upoznam sa mojim dugoočekivanim trećim studijskim albumom 'Solar Power'", napisala je pevačica u mejlu koji je poslala svojim pratiocima.

Spot "Solar Power" koji se već u "zavrteo" na internetu prava je oda letu i za sedam dana prikupio je preko 14 miliona pregleda.

"Napravila sam nešto što obuhvata moje poreklo, moju porodicu, prijateljice, dvorište, moja stalna lutanja", napisala je pevačica.

Lorde je najavila i svetsku turneju koja počinje 26. februara koncertom u Krajstčerču na Novom Zelandu, a 18. jula 2022. nastupiće u Šibeniku u Hrvatskoj.

Inače, Lorde se inače zove Ela Marija Lani Jelić-O'Konor, a njena majka poreklom je iz Hrvatske.

Komentari (0)

Kultura