Reflektor

Bendžamin Voker otkrio kako je dobio ulogu u novoj seriji "Gospodar prstenova"

Komentari

Autor: Collider

04/07/2021

-

15:22

Bendžamin Voker otkrio kako je dobio ulogu u novoj seriji "Gospodar prstenova"
Bendžamin Voker otkrio kako je dobio ulogu u novoj seriji "Gospodar prstenova" - Copyright AP/Charles Sykes

veličina teksta

Aa Aa

Bendžamin Voker, glumac najpoznatiji po ulozi u mjuziklu "Bloody Bloody Andrew Jackson" i filmu "Abraham Linkoln: Lovac na vampire", možda nije ime koje često imamo priliku da čujemo, ali to će se uskoro verovatno promeniti, budući da je deo glavne postave nove Amazonove serije "Gospodar prstenova". 

Voker je nedavno rekao za Kolajder da je u početku oklevao da pristane na ulogu. 

"Audicije su dugo trajale i onda se desilo da ništa nisam čuo o njima nekoliko meseci. A onda me je zvao jedan od producenata Džej Di Pejn i nagovorio me da pristanem i posvetim se ovoj ulozi", kaže Voker. 

Koliko je važan taj projekat shvatio je već u tom razgovoru, budući da ga je Pejn zvao sa krajnje neobičnog mesta.

"Primetio sam da je oko njega neka buka, a još sam oklevao i pitao sam: 'Džej Di, gde si ti trenutno? A on je rekao: 'Evo me u bolnici". 'Jesi li li dobro?' 'Nisam. Žena mi se porađa', rekao mi je", ispričao je Voker.

To što se Pejn brinuo o kastingu za "Gospodara prstenova" u tako presudnom trenutku u životu, Vokera je navelo da razmisli o tome da pristane. 

"On ima taj stepen posvećenosti koji je potreban da ova serija bude onakva kakva bi trebalo. Bila bi velika greška da sam odbio ulogu", rekao je glumac.

Potpisivanjem ugovora za Amazon, Voker je morao da prevaziđe strahove kakve je logično da ima kada se obavezuje da igra u projektu koji bi mogao da traje godinama.

"Ali opet,  bio sam veliki ljubitelj Tolkina kao dete, a i dalje sam. To je jedna od onih stvari zbog kojih biste do kraja života žalili da ste im rekli ne", rekao je glumac koji trenutno na Novom Zelandu snima prvu sezonu.

Očekuje se da će "Gospodar prstenova" biti premijerno prikazan na Amazonovom striming servisu 2022. godine.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu